Celebrity

Σήμερα 12:30

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος, ο σύντροφός της και το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος, ο σύντροφός της και το όνομα που θα δώσει στον γιο της

-

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Buongiorno" το πρωί της Πέμπτης (17/10).

Η ίδια μίλησε για το πώς βιώνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τον σύντροφό της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

"Λόγω των χημειοθεραπειών που είχα υποβληθεί πριν 10 χρόνια, μου είχαν πει πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί, αλλά τελικά έγινε και ήρθε φυσιολογικά. Θεωρώ πως είναι θέλημα θεού. Το κεφάλαιο παιδί το είχα παγώσει. Έλεγα εντάξει έχω σώσει τη ζωή μου αλλά δεν είμαστε όλοι για να γεννήσουμε. Υπάρχουν και οι μητέρες καρδιάς. Δεν με στεναχωρούσε και δεν είναι λόγος να στεναχωριούνται οι γυναίκες αν δεν μπορούν να κάνουμ βιολογικά ένα παιδί. Εμάς έτυχε, δεν προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Το θέλαμε βέβαια.

Είχα καθυστέρηση και ξεκίνησε να μην μου κάνουν αίσθηση κάποια φαγητά. Εγώ γενικά είμαι πολύ λιχούδα. Είχα ζαλάδες και εκεί έκανα την εξέταση στον γιατρό. Όταν το έμαθα άρχισα να τσιρίζω, ήμουν στον δρόμο στη Γλυφάδα. Δεν το πίστευα. Το καλοκαίρι επειδή κλείστηκα μέσα, είχα συνέχεια αγωνίες. Θα τον πούμε Δημήτρη, όπως τον μπαμπά μου. Τώρα θα μπω στον μήνα μου" είπε αρχικά.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στη συνέχεια στον σύντροφό της, με τον οποίο δεν έχουν παντρευτεί ακόμα και είναι μαζί ένα χρόνο.

"Στα 39 μου δεν έχει σημασία πόσο καιρό είσαι με έναν άνθρωπο, αλλά η ουσιαστικότατα της σχέσης. Είναι πολύ καλός μπαμπάς, έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο. Το έχω γνωρίσει. Είναι δουλευταράς, είναι πανέξυπνος και έχει πολλά στοιχεία που μου αρέσουν. Μας σύστησε ένας φίλος. Του είχε πει πως του άρεσα και έτσι μας γνώρισε. Τον είχα δει και εγώ πιο πριν, και όταν το είχα δει είχα πει ‘my god’. Ο σύντροφός μου είναι 50 και εγώ 39. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Πιστεύω πάρα πολύ στον θεό. Πριν αρρωστήσω έκλαιγα συνέχεια και το έμαθα μετά από μήνες. Με βοήθησε πολύ το είναι θέλημα θεού’. Έχω μεγαλώσει περισσότερο με τον μπαμπά μου και γι΄ αυτό δεν μιλάω πολύ για τη μαμά μου. Η μαμά μου δεν είχε περάσει καλά στον προηγούμενο γάμο και υπήρχε θέμα. Ο μπαμπάς μου μας μίλαγε πάντα καλά για τη μαμά" εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)