Celebrity

Σήμερα 11:03

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της και η μονολεκτική απάντηση για την Έλενα Χριστοπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της και η μονολεκτική απάντηση για την Έλενα Χριστοπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας τους

-

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή την παρουσία της στα εγκαίνια νέου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας.

Η παρουσιάστρια του "Shopping Star", μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφος για την επιστροφή του "GNTM" και το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης! Βάλια Χατζηθεοδώρου: Σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της Έλενας Χριστοπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν τα ξέρω τα σενάρια για την επιστροφή του GNTM. Αυτή η ερώτηση θα μου γίνεται σε όλη τη ζωή. Γίνει δεν γίνει. Θα μεγαλώσω και θα αναρωτιέμαι, τελικά GNTM θα γίνει; Συζητιούνται πολλά, δεν χρειάζεται να τα συζητάμε και εμείς όλα (για το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου)», ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου ότι η αγάπη δεν φεύγει όταν τελειώνει μια συνεργασία, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε μόνο ένα «OK!».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή "Happy Day".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)