Celebrity

Σήμερα 16:50

Κατερίνα Στικούδη: "Σου έρχεται να φύγει κανένα χαστούκι ακούγοντας σχόλια για τα κιλά μου, αλλά δεν είμαστε υπέρ της βίας"

Κατερίνα Στικούδη: "Σου έρχεται να φύγει κανένα χαστούκι ακούγοντας σχόλια για τα κιλά μου, αλλά δεν είμαστε υπέρ της βίας"

-

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη μητρότητα και τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της μετά από τη γέννηση των δυο παιδιών.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Στικούδη: Η ενόχληση με σχόλιο που δέχθηκε για τον γιο της - "Δεν μπορούμε να πούμε σε ένα βρέφος ότι είναι χοντρό"

Όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη

«Δεν ήμουν και πολύ skinny πάντα, ήμουν γυμνασμένη αλλά δεν ήμουν 0 νούμερο, ούτε και θέλω να γίνω. Μου αρέσει όπως είμαι. Όταν θέλω να φάω παραπάνω, θα φάω, όταν δεν θέλω, δεν θα φάω», απάντησε η Κατερίνα Στικούδη

«Σου έρχεται να φύγει κανένα χαστούκι αλλά δεν είμαστε υπέρ της βίας, οπότε το επικοινωνούμε με όμορφο τρόπο… Εννοείται πως θα το πω αν με ενοχλεί αυτό που θα ακούσω και χαίρομαι πάρα πολύ που έχει σταματήσει η ερώτηση: "Πού άφησες τα παιδιά;". Μου αρέσει που δεν ρωτάνε πια τις γυναίκες σε μια θεατρική πρεμιέρα, δεν είναι ωραία αυτά. Λάθος όλο, απ’ όπου και να το πιάσεις», πρόσθεσε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)