Πολιτική

Χθες 22:46 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 23:46

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Ενωμένοι θα προσφέρουμε τις αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία

Τι δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά από την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Νωρίτερα δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Ενωμένοι θα προσφέρουμε τις αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία
-

Νίκος Αδνρουλάκης - Ομιλία

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή και για τη μεγάλη ευθύνη να με εμπιστευτείτε ξανά για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Ανδρουλάκη έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη. 

«Μαζί μπορούμε, μαζί θα κερδίσουμε» τόνισε, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, στις νεοτερες γενιές και σημείωσε ότι οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι. 

«Ειδικά αυτήν την εποχή που οι ψεύτικες υποσχέσεις κατέρρευσαν, τώρα που οι σημαίες ευκαιρίες ξέφτισαν, τώρα που τα μάτια των περισσότερων Ελλήνων στρέφονται στην παράταξή μας. Είμαστε εδώ να προσφέρουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία μας», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Νίκος Αδνρουλάκης - Ομιλία

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους πολίτες που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία, όσους τον στήριξαν, την οικογένειά του και τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του για τη στάση τους, καθώς έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ποιότητα στελεχών.

«Είμαι βέβαιος ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη. Αύριο ενωμένοι θα πάμε το κίνημά μας ακόμα ψηλότερα».

Όλη η επινίκια δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! 

Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή και τη μεγάλη ευθύνη να με εμπιστευτείτε ξανά στην ηγεσία του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος.

Οι μεγάλες αλλαγές, οι μεγάλες νίκες θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι, δυναμικοί απέναντι στη συντήρηση. Μαζί μπορούμε, μαζί θα κερδίσουμε. 

Το Κίνημά μας έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις νεότερες γενιές. Ειδικά αυτήν την εποχή που οι ψεύτικες υποσχέσεις κατέρρευσαν, τώρα που οι σημαίες ευκαιρίας ξέφτισαν, τώρα που τα μάτια όλο και περισσότερων Ελλήνων στρέφονται ξανά στην παράταξή μας. 

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις μεγάλες αλλαγές, που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. 

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου  τους χιλιάδες πολίτες, που έδωσαν δυναμικό παρών με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία γεμίζοντας μας όλους με δύναμη. 

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και σε αυτόν τον αγώνα. Την οικογένεια μου και πάνω απ’ όλα τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους σε όλη μου την πολιτική  διαδρομή. 

Είναι η μόνη μου δύναμη. Την αγάπη και τη συμπαράσταση τους δεν θα την ξεχάσω ποτέ! 

Θέλω να συγχαρώ για τον αγώνα τους τους συνυποψηφίους μου: Τον Χάρη Δούκα, τον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Μιχάλη Κατρίνη, τη Νάντια Γιαννακοπούλου. Με τη στάση τους έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ποιότητα στελεχών και πολιτική ωριμότητα.

Θέλω και είμαι βέβαιος ότι θα είναι όλοι τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα, τα επόμενα χρόνια. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη.  Από αύριο, λοιπόν, ενωμένοι θα πάμε το Κίνημά μας ακόμα ψηλότερα! Εκεί που αξίζει στην ιστορία και την προσφορά του.

Το είπα πολλές φορές σε αυτή την προεκλογική περίοδο, θα το πω κι απόψε: τα δύσκολα είναι πίσω! Τα καλύτερα είναι μπροστά!

Οι πολίτες προσβλέπουν σε εμάς για να ξεπεραστεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο. Και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να ανταποκριθούμε στις νέες προσδοκίες τους. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατό η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει πολλή δουλειά και αγώνα. Θα τον κάνουμε και θα κερδίσουμε.

Η παράταξή μας θα πορευτεί με αξιοπιστία, με ενότητα, με σοβαρότητα και προτάσεις, που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων.

Μαζί μπορούμε να αναγεννήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να ενισχύσουμε τη δημόσια παιδεία, να θωρακίσουμε το εισόδημα και τα εργασιακά δικαιώματα, να διασφαλίσουμε φθηνή και αξιοπρεπή στέγαση, να κάνουμε την οικονομία μας πιο παραγωγική και πιο ανταγωνιστική.

Φίλες και φίλοι,

Σήμερα απευθύνω ανοιχτό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες, που είναι απογοητευμένοι από την κυβερνητική πολιτική.

Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε, χωρίς λαϊκισμό, με σοβαρό και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο, με δυναμισμό.

Αλλά πάνω από όλα έχουμε χρέος, -σε μια εποχή που υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης στην πολιτική-, να προχωρήσουμε με ακλόνητο πολιτικό ήθος, γιατί για μένα η πολιτική δεν ξεκινά εκεί που τελειώνει η ηθική. Αλλά είναι ταυτόσημες.

Δεν αγωνίζομαι για την εξουσία. Αγωνίζομαι για μια πιο δίκαιη κοινωνία, όπου όλοι οι Έλληνες θα ζουν με ασφάλεια και προοπτική. 

Υπόσχομαι σε όλους τους Έλληνες πολίτες ότι θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες σας,  για να γίνουμε ξανά ο φορέας της ελπίδας για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο. 

Η χώρα μας χρειάζεται μεγάλες και γενναίες αλλαγές και για να έρθουν έχουμε χρέος πάνω απ’ όλα να νικήσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές τη Νέα Δημοκρατία.

Θα δώσω, λοιπόν, όλες μου τις δυνάμεις σε αυτόν το νέο μεγάλο αγώνα και είμαι σίγουρος ότι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Είμαι σίγουρος ότι σήμερα έγινε ακόμα ένα μεγάλο βήμα, με ένα σαφές μήνυμα.

Έχουμε χρέος να κάνουμε την κοινωνία μας πιο δίκαιη και την πατρίδα μας πιο ισχυρή. 

Αυτό, το πατριωτικό προοδευτικό κίνημα, πρέπει να αγκαλιάσει τις νεότερες γενιές. Πρέπει να ενώσει τον ελληνικό λαό σε ένα προοδευτικό σχέδιο, που θα αγωνιστούμε να γίνει κυβερνητικό πρόγραμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές. 

Όλοι μαζί, λοιπόν, σε νέους αγώνες και νέες προσπάθειες.

Ένα νέο ταξίδι ξεκινά σήμερα το βράδυ. Σηκώστε ξανά περήφανα τη σημαία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Μαζί μπορούμε ενωμένοι και δυνατοί.

Να είστε σίγουροι ότι μαζί θα καταφέρουμε νέες νίκες.

Σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Και να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να μη σας απογοητεύσω ποτέ.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Επέστρεψε ως η δύναμη προόδου, η δύναμη Αλλαγής.

Να είστε καλά.  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

 Μας γεμίζετε όλους δύναμη. Το μήνυμα απ’ άκρη σε άκρη της χώρας είναι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Νόμιζαν κάποιοι ότι η παράταξή μας δεν μπορεί.

Κάθε μέρα αποδεικνύουμε βήμα - βήμα με τη δικής σας, με τη δική μας προσπάθεια ότι μπορούμε να προσφέρουμε ξανά πολλά στον ελληνικό λαό.

Έχουμε χρέος να το κάνουμε και θα το κάνουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ.


Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ

Ο δήμαρχος Αθηναίων και διεκδικητής της Προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών και την νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, του τηλεφώνησε και τον συνεχάρη.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ανέφερε, «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, γιατί μας τίμησαν στις δύο αυτές πολύ κρίσιμες εκλογικές διαδικασίες. Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, που στήριξαν την υποψηφιότητά μου.

Καταφέραμε μέσα σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, χωρίς συμβιβασμούς, απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων, για ένα μεγάλο, ανοιχτό και δυνατό ΠΑΣΟΚ, που θα μπορεί να κυβερνήσει. Θα είμαι πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή. Σας ευχαριστώ πολύ».,

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλάνδρι: 53χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου

Λίβανος: Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς (βίντεο)

Επίορκοι εφοριακοί - Κέρκυρα: Θύματα του κυκλώματος μιλούν στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)