Celebrity

Σήμερα 17:00

Μάκης Δελαπόρτας: Το δημόσιο παράπονο για το ετήσιο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου - "Ελάχιστοι παραβρέθηκαν στο κάλεσμα"

Μάκης Δελαπόρτας: Το δημόσιο παράπονο για το ετήσιο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου - "Ελάχιστοι παραβρέθηκαν στο κάλεσμα"

-

Το ετήσιο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παιανίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 13 Οκτωβρίου.

Στο μνημόσυνο έδωσαν, μεταξύ άλλων, το "παρών" ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και ο Πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού", Κώστας Γιαννόπουλος. Δείτε ΕΔΩ!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών στις 6 Οκτωβρίου 2023, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

Η ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για το μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου

Λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο της σπουδαίας ηθοποιού, ο Μάκης Δελαπόρτας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και μεταξύ άλλων, εξέφρασε ένα παράπονο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως λίγοι ήταν αυτοί που έδωσαν το "παρών" τόσο στην εκκλησία, όσο και στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Ετήσιο μνημόσυνο σήμερα για την Μαίρη μας.....Ωστόσο ελάχιστοι παραβρέθηκαν στο κάλεσμα του Χαμόγελου του παιδιού, τόσο στην εκκλησία όσο και στο σπίτι της αγαπημένης μας ηθοποιού.... Και σημειωτέων το κάλεσμα ήταν ανοικτό για όλους.... Θα μου πείτε η Μαίρη έχει ανάγκη από παρουσίες για να μείνει για πάντα στις καρδιές των απλών ανθρώπων, που τόσο την αγάπησαν και ποτέ δεν θα την ξεχάσουν; Όχι βέβαια! Έτσι απλά το σχολιάζω.... Επίσης η ημέρα απέκτησε και μια ακόμη σημαντική αξία, αφού Το χαμόγελο του παιδιού και ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος καθιέρωσαν το βραβείο Μαιρη Χρονοπούλου που θα δίνεται πλέον σε φοιτητές ως υποτροφία για τις σπουδές τους.... Οι τυχεροί ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος και ο Ρένος Τσάμης.... Υπέροχη πρωτοβουλία που η Μαίρη σίγουρα θα τη χαίρεται πολύ!», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε την ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)