Celebrity

12 Οκτωβρίου 2024 12:57

Γιώργος Καπουτζίδης: Τα πρώτα λόγια για την επιστροφή του στο "The Voice" - "Είμαι πολύ χαρούμενος"

Γιώργος Καπουτζίδης: Τα πρώτα λόγια για την επιστροφή του στο "The Voice" - "Είμαι πολύ χαρούμενος"

-

Λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα του "The Voice" η κάμερα της εκπομπής "Weekenders" και ο Αλέξανδρος Ρούτας, βρέθηκαν στα παρασκήνια του μουσικού σόου και μίλησαν με τους συντελεστές.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε ευτυχισμένος που επιστρέφει στην παρουσίαση του "The Voice", ενώ εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να πει το "ναι".

"Είμαι πολύ χαρούμενος, χαίρομαι πολύ για αυτήν την επιστροφή. Τα τρία χρόνια που έκανα το The Voice ήταν από τις πιο όμορφες συνεργασίες στην τηλεόραση. Ήμουν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μόλις είχα προσγειωθεί από το εξωτερικό. Βρήκα μια κλήση από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και λέω "είναι για αυτό τι θα κάνω;". Ήρθε και σε μια περίοδο που ήταν όλα τακτοποιημένα, είχα τελειώσει και το θεατρικό μου έργο. Για τους νέους κριτές, τον Γιώργο (Μαζωνάκη) και τον Χρήστο (Μάστορα) αυτό που θέλω να πω είναι ότι νιώθω πως είμαστε πολύ τυχεροί που ήρθατε εσείς οι δύο" τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Θυμίζουμε πως φέτος το "The Voice of Greece" γιορτάζει τα 10 χρόνια, επιτυχημένης, παρουσίας του στην Ελλάδα. Η νέα τετράδα των κριτών αποτελείται από τους Πάνο Μουζουράκη, Χρήστο Μάστορα, Γιώργο Μαζωνάκη και την Έλενα Παπαρίζου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)