Celebrity

10 Οκτωβρίου 2024 08:05

Μαρία Κορινθίου: Μιλά για τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη - "Δεν άξιζε η σχέση μας να φτάσει σε σημείο που να μην θέλει ο ένας τον άλλον"

Μαρία Κορινθίου: Μιλά για τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη - "Δεν άξιζε η σχέση μας να φτάσει σε σημείο που να μην θέλει ο ένας τον άλλον"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2nigh show” το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να χωρίσει με τον Γιάννη Αϊβάζη, αλλά και στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί του τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης! Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα της σειράς "Γητευτής" - "Εγώ γυμνή στο ποτάμι με κάτι τεράστια καβούρια"

«Είμαι μετρημένη σαν άνθρωπος. Δεν δίνομαι εύκολα αλλά αν δοθώ θα δοθώ για πάντα! Τον Γιάννη εξακολουθώ να τον αγαπάω ακόμα. Δεν μπορείς να παίρνεις μια απόφαση έτσι όταν είσαι 17 χρόνια με κάποιον. Όταν κάθεσαι και το συζητάς ήρεμα και ωραία, να κοιτάς κατάματα την αλήθεια, είναι πιο δύσκολο. Θέλει απόλυτη ηρεμία, σκέψη για να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Ειδικά μετά από 17 χρόνια και με ένα παιδί», είπε αρχικά η Μαρία Κορνθίου.  

«Και εγώ και ο Γιάννης το δουλέψαμε πολύ και στην απόφαση αυτή. Κάποια στιγμή είπαμε δεν αξίζει η σχέση μας κι αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον να φτάσει σε σημείο να μην θέλει ο ένας τον άλλον. Πήραμε μια απόφαση και είπαμε “βουτάμε στη φωτιά και κολυμπάμε με μπρίο, χάρη και τσαχπινιά”. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστή και λάθος απόφαση και στιγμή για τον χωρισμό. Για να έρχεται στην προκειμένη περίπτωση το συγκεκριμένο σκεπτικό, σημαίνει ότι αυτή είναι η στιγμή. Είτε το παιδί είναι σε ηλικία 5 χρονών, είτε 15. Το θέμα είναι πως εσύ θα το βιώσεις πρώτα και πως θα το δώσεις στο παιδί σου. Η σωστή στιγμή είναι η στιγμή που το έχεις πάρει υποσυνείδητα απόφαση», συνέχισε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Αϊβάζη, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Ξέραμε ακριβώς, βήμα βήμα και πώς θα γίνει. Το καλό είναι ότι ο χωρισμός διέρρευσε τον 15Αυγουστο! Είχαμε αποφασίσει να δουλέψουμε μαζί πριν από τον χωρισμό μας. Ο τίτλος “Ο τελευταίος χορός” πόσο καρμικός; Είναι αληθινή ιστορία, προσωπική της Τάνιας και βλέπουμε ένα ζευγάρι πως εξελίσσεται μια σχέση που είναι στα πρόθυρα χωρισμού».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)