Celebrity

08 Οκτωβρίου 2024 12:10

Κατερίνα Καινούριου: Η αποκάλυψη για την επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη - "Πολύ αυστηρός και πολύ ενοχλημένος"

Κατερίνα Καινούριου: Η αποκάλυψη για την επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη - "Πολύ αυστηρός και πολύ ενοχλημένος"

-

Το πρωί της Τρίτης, 8 Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη εκπομπή της "Super Κατερίνα" αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ύστερα από τη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο τραγουδιστής για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Δείτε! Γιώργος Μαζωνάκης: Η σκληρή ανακοίνωση για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω - "Και όλα εδώ, πληρώνονται!"

«Ο Γιώργος κατέθεσε δυο αγωγές χθες. Επικοινώνησα με τον Γιώργο χθες το μεσημέρι. Τον άκουσα αρκετά σοβαρό. Του λέω "θες να πεις κάτι παραπάνω, να κάνεις κάποιες δηλώσεις;", μου λέει "είναι ακριβώς ό,τι έχετε διαβάσει σε αυτό που εξέδωσα, τίποτα άλλο". Πολύ αυστηρός και πολύ ενοχλημένος με αυτά που έχουν συμβεί, όχι με τους δημοσιογράφους, με το συγγενικό περιβάλλον», είπε χαρακτηριστικά on air η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του Alpha το περιβάλλον της Βάσως Μαζωνάκη τόνισε: «Η επιθυμία της Βάσως είναι να λυθεί η δικαστική διαμάχη με τον αδελφό της εξωδικαστικά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)