Celebrity

Σήμερα 10:04

Στέφανος Κορκολής για Μίμη Πλέσσα: "Το ότι ήταν θείος μου είναι σημαντικό, αλλά το σημαντικότερο είναι..."

Στέφανος Κορκολής για Μίμη Πλέσσα: "Το ότι ήταν θείος μου είναι σημαντικό, αλλά το σημαντικότερο είναι..."

-

Στο πένθος βυθίστηκε το πανελλήνιο, από την είδηση του θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα, μια εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια.

Ο ανιψιός του Μίμη Πλέσσα και γνωστός μουσικοσυνθέτης, Στέφανος Κορκολής μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο "Καλημέρα Ελλάδα" για τον θάνατο του θείου του.

"Το ότι ήταν θείος μου ο Μίμης Πλέσσας είναι σημαντικό, υπό μία έννοια, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχω αγαπήσει την κόρη του, την Ελεάνα. Για εμένα αυτό είναι πραγματική συγγένεια που έχω με τον Μίμη. Η θλίψη υπάρχει, όσο και να λέμε ότι ήταν 100 χρονών.

Δεν παύει όταν φεύγει ένας άνθρωπος, φεύγει για πάντα και τουλάχιστον για τους πολί δικούς του ανθρώπους είναι πάντα λυπηρό. Τι να πω για τον Μίμη; Μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον. Υπήρξε ένας μεγαλοφυής μουσικός, μεγαλοφυής επιστήμονας και πάνω από όλα η προσωποποίηση της ευγένειας.

Χαραγμένες στη μνήμη μου με τον Μίμη Πλέσσα οι σημαντικότερες στιγμές της μουσικής. Ήθελε πάρα πολύ να παρευρεθεί στη συναυλία του για τα 100 χρόνια" είπε ο Στέφανος Κορκολής στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)