Πολιτική

Σήμερα 20:00 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 20:22

Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 300000 οι ψηφοφόροι - Αγωνία για το αποτέλεσμα

Συνεχής ροή ενημέρωσης - Σε ποια τμήματα και γιατί δόθηκε παράταση στις εκλογές. Δεκάδες χιλιάδες τα νέα μέλη, που "αποπροσανατολίζουν" τις εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα. Που θα δουν οι υποψήφιοι την ετυμηγορία της κάλπης.

Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 300000 οι ψηφοφόροι - Αγωνία για το αποτέλεσμα
-

Έκλεισαν στις 20:00 οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή που καταγράφηκε να δίνει αισιοδοξία στην παράταξη, καθώς ήταν περισσότεροι από 300.000 οι ψηφοφόροι σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα εκλογικά κέντρα της Αττικής και της κεντρικής Μακεδονίας ήταν αυτά που συγκέντρωσαν τον περισσότερο κόσμο, ενώ «ρυθμιστής» του αποτελέσματος φαίνεται πως θα είναι τα δεκάδες χιλιάδες νέα μέλη που ενεγράφησαν σήμερα στους καταλόγους.

Οι έξι υποψήφιοι αναμένουν τα αποτελέσματα που θα κρίνουν την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά πριν το ποιοι θα καταφέρουν να βρεθούν στον δεύτερο γύρο, την επόμενη Κυριακή. Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρακολουθεί τα αποτελέσματα από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη 50, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος από το γραφείο του στην Κολοκοτρώνη. Η Νάντια Γιαννακοπούλου βρίσκεται στο σπίτι της με την οικογένειά της και η Άννα Διαμαντοπούλου στο γραφείο της, στην Αθανασίου Διάκου. Ο Χάρης Δούκας θα δει τα αποτελέσματα από το γραφείο του, στη Χαριλάου Τρικούπη 18 και ο Μιχάλης Κατρίνης με την επιστροφή του από την Ηλεία μετέβη στο γραφείο του, όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Αντώνης Σεφερλής, από την Χαριλάου Τρικούπη, μεταφέρει όλα τα νεότερα από την εκλογική διαδικασία, για τον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr, με συνεχή ενημέρωση.


 
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)