Celebrity

Σήμερα 09:00

Αθηνά Οικονομάκου: Σύστησε τον Μπρούνο Τσερέλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή - "Ήταν πολύ ευγενικός"

Αθηνά Οικονομάκου: Σύστησε τον Μπρούνο Τσερέλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή -  "Ήταν πολύ ευγενικός"

-

Η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, για να παρουσιάσει την συλλογή make up που έχει λανσάρει με το όνομά της.

Το βράδυ της Πέμπτης (03/10) παραχωρήθηκε δείπνο με αφορμή την άφιξη της Κιάρα Φεράνι στη χώρα μας, με την Αθηνά Οικονομάκου να δίνει το "παρών" μαζί με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα. Αυτή ήταν μάλιστα και η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν επίσης στο γνωστό εστιατόριο και μέσα από το Happy Day περιέγραψε τη γνωριμία της με τον σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου.

"Εγώ καθόμουν στο κέντρο του τραπεζιού κι η Αθηνά προς την άκρη. Πηγαίνοντας στην τουαλέτα, βλέπω την Αθηνά. Γύρισε και με χαιρέτησε πολύ γλυκά και ευγενικά. Εγώ δεν θέλησα να χαιρετήσω τον Μπρούνο Τσερέλα, δεν τον ξέρω και δεν ήθελα να φανεί ότι με κάποιο τρόπο ζητώ μία γνωριμία μαζί του.

Εκείνη μού είπε πολύ ευγενικά "να σου συστήσω τον Μπρούνο". Μου τον σύστησε. Αυτός ήταν πολύ ευγενικός, cool και φιλικός. Το κορίτσι είναι ερωτευμένο, χαρούμενο και θέλει να συστήνει τον άνθρωπό της, στους ανθρώπους που εκτιμά" είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)