Celebrity

Σήμερα 08:19

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντηση για τις σχέσεις του με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντηση για τις σχέσεις του με τη Σίσσυ Χρηστίδου

-

Μια ανεπανάληπτη μουσική γιορτή αφιερωμένη στα εκατοστά γενέθλια του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα, έρχεται στο Θέατρο Παλλάς από τον μετρ των μουσικοθεατρικών επιτυχιών Γιώργο Βάλαρη.

Το βράδυ της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, που είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχει στην εκδήλωση, μίλησε στην κάμερα του Happy Day.

"Είμαι γενικότερα πολύ καλά αυτήν την περίοδο. Όλα πάνε πάνω κάτω και είμαι στα πάνω μου ψυχολογικά και γενικά σαν φάση, οπότε θα το εκμεταλλευτώ. Υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή και το έχει επιλέξει συνειδητά να το κάνω, ορίζοντάς το κυρίως γύρω από τα παιδιά μου. Επειδή είμαστε πολλές μέρες μαζί με τα παιδιά, αισθάνομαι μεγάλη χαρά που μπορώ να είμαι μαζί τους πολλές ώρες" είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου, ο ίδιος απάντησε κοφτά: "Όχι".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)