Celebrity

03 Οκτωβρίου 2024 16:02

Ανδρέας Φουστάνος: "Χειρούργησα τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε το facelift"

Ανδρέας Φουστάνος: "Χειρούργησα τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε το facelift"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή “Buongiorno” το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Φαίη Σκορδά.

O γνωστός πλαστικός χειρούργος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Μαργαρίτα Παπανδρέου ήταν από τις πρώτες γυναίκες που της έκανε λίφτινγκ.

«Όταν δουλεύεις 38 χρόνια και έχεις δουλειά, είναι δυνατόν να μην έχεις βγάλει πολλά λεφτά; Για μένα δεν υπάρχει αισθητική χειρουργική, όλα είναι επανορθωτική χειρουργική, ακόμα και ένα face lift. Έχει δημιουργηθεί μία δυσμορφία από την πτώση και τη χαλάρωση και το επανορθώνεις. Ο χώρος μας σήμερα είναι σκληρός και ανταγωνιστικός, έχει αυξηθεί δυσανάλογα ο αριθμός των γιατρών και εκεί ξεκινούν να διαβάλλουν ο ένας τον άλλον. Το βλέπω στους πιο νέους, εμένα δεν μπορούν να με διαβάλλουν αλλά έχει δημιουργηθεί ένας περίεργος ανταγωνισμός. Είμαι 38 χρόνια στον χώρο. Έχω κάνει πάνω από 30.000 ασθενείς και μπορεί να έχουν κάνει και δύο τρία ο καθένας, οπότε άστο, δεν μπορούμε να μετράμε χειρουργεία.

Το ότι “ο Ανδρέας Φουστάνος έχει σταματήσει να χειρουργεί” το λένε από την ημέρα που ξεκίνησα… Εγώ ξεκίνησα το 1986 και μετά από 4-5 μήνες χειρούργησα τη Μαργαρίτα Παπανδρέου. Έγινε ντόρος μεγάλος, διότι ήταν πρωτοσέλιδα παντού. Όταν είσαι νέος και παίρνεις απότομη δημοσιότητα ή είσαι νορμάλ και το ξεπερνάς ή τρελαίνεσαι. Μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε το facelift», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Φουστάνος.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)