Celebrity

03 Οκτωβρίου 2024 14:18

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: "Εγώ αυτή τη στιγμή βάζω την τελεία μου, δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν μου"

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: "Εγώ αυτή τη στιγμή βάζω την τελεία μου, δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν μου"

-

Η κάμερα της εκπομπής "Πρωινό Σουσού" και η Βίκυ Δέτσικα συνάντησαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να τη ρωτούν για τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

"Ήταν ένα από τα πιο όμορφα κι ευτυχισμένα καλοκαίρια στη ζωή μου. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλα, αλλά αυτό ήταν κάπως διαφορετικό. Ήταν πολύ κλειστός γάμος με τους ανθρώπους που θέλαμε να έχουμε κι οι δύο σε αυτήν τη στιγμή μας" είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχετικά με τον γάμο της.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: "Δεν έχω μιλήσει με τον Κωνσταντίνο. Δεν ενοχλούμαι, απλά θέλω κάποια στιγμή… Εγώ αυτή τη στιγμή βάζω την τελεία μου, δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν μου. Όπως είπα, το σέβομαι και το αγαπώ, αλλά από τη στιγμή που πλέον έχω παντρευτεί κι έχω προχωρήσει παρακάτω κι από τη στιγμή που υπάρχουν κι από τις δύο μεριές σύντροφοι – σύζυγοι και τα λοιπά, καλό θα είναι να υπάρχει σεβασμός".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)