Celebrity

03 Οκτωβρίου 2024 09:17

Παπανώτας για Μπάρκα: "Το έβγαλε κακούργημα. Λέει "μην ασχολείσαι λέει με τις ζωές των άλλων", αυτή η εκπομπή τι κάνει;"

Παπανώτας για Μπάρκα: "Το έβγαλε κακούργημα. Λέει "μην ασχολείσαι λέει με τις ζωές των άλλων", αυτή η εκπομπή τι κάνει;"

-

Η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι εξευτελιστικό και χυδαίο το να ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων.

Τα όσα είπε η παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη" σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης (03/10) στο "Happy Day", με τον Δημήτρη Παπανώτα να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός.

"Θέλω λίγο να παρακαλέσω τη Δανάη να ηρεμήσει με αυτό το θέμα. Καταλαβαίνω τι θέλει να πει. Ότι καθόμαστε και ασχολούμαστε τώρα με το τι φοράει ο ένας και πόσα κιλά είναι ο άλλος. Έχει ένα δίκιο σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα: "Είναι χυδαίο, εξευτελιστικό και ντροπιαστικό για το ανθρώπινο είδος να ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων"

Είναι απλά ανόητο, δεν είναι χυδαίο, εξευτελιστικό, ντροπιαστικό… Όλο αυτό το δράμα… Είναι απλά ανόητο. Το έβγαλε κακούργημα. Μην ασχολείσαι λέει με τις ζωές των άλλων, αυτή η εκπομπή τι κάνει;" είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

"Συγγνώμη βρε παιδιά; Τι εκπομπή κάνει η Δανάη; Δεν είναι ιεραπόστολος η Δανάη" σχολίασε κατόπιν η Τίνα Μεσσαροπούλου.

"Κόκκινες γραμμές ας βάζει, αλλά αυτή η υπερβολή… Το κουτσομπολιό το λες ανόητο αλλά δεν το λες χυδαίο, εξευτελιστικό, ντροπιαστικό" πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

"Της δίνω ένα μεγάλο ελαφρυντικό, γιατί 15 μέρες τη σχολιάζουν όλοι" σχολίασε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)