Celebrity

Χθες 12:14

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Μια χαρά μιλάμε, φίλοι δεν είμαστε"

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Μια χαρά μιλάμε, φίλοι δεν είμαστε"

-

Δηλώσεις στην κάμερα του "Πρωινού" και την Ελένη Βουλγαράκη έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, πως "παρά εγινε το κακό με τις ψυχαγωγικές εκπομπές που έγιναν ενημερωτικές".

Κατόπιν, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παρά τα όσα γράφονται κατά καιρούς για τις σχέσεις τους.

"Το έχω πει πολλές φορές και άντε να το ξαναπώ ακόμη μία. Διότι έχουν συνηθίσει οι καλοί συνάδελφοι να μένουν σε αυτό που τους φαντάζει κακό, να το μεταφέρουν σε άλλον σαν κακή πληροφορία, ώστε να πει κάτι κακό για σένα και να δημιουργήσουν μια κόντρα που δεν υπάρχει.

Επειδή κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και προφανώς θέλετε να τη συντηρήσετε. Θέλω να σας πω ότι οσάκις βρίσκομαι με τον Γρηγόρη εδώ στον ΑΝΤ1, μια χαρά μιλάμε. Καθόμαστε και μιλάμε. Φίλοι δεν είμαστε, ούτε φαντάζομαι θα γίνουμε. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Δεν είμαστε από τους ανθρώπους θα δει ο ένας τον άλλον και θα γυρίσει το κεφάλι του. Μιλάμε κανονικά, κάνουμε και πλάκα, δεν έχουμε πρόβλημα. Θεωρώ τον Γρηγόρη έναν από τους καλύτερους Έλληνες παρουσιαστές διαχρονικά...

Όταν είπα εγώ ότι δε μπορώ να σπάω μπαλόνια το είπα για μένα, δεν ήταν αιχμή για κανέναν. Για να στηρίξω και άλλο τον Γρηγόρη... Ακούω κάποιους να λένε δώστε σε νέους ανθρώπους εκπομπή, μη δίνετε τρίτη εκπομπή στον Γρηγόρη και δεύτερη στον Λιάγκα. Τα κανάλια τα έχουν άνθρωποι που βάζουν λεφτά. Οι καναλάρχες στην Ελλάδα μπαίνουν όλοι μέσα. Το κόλπο είναι ποιος θα μπει λιγότερο μέσα. Αν τα νούμερα τα φέρνει ο Αρναούτογλου... προφανώς θα δώσω και ένα πάτημα σε νέους ανθρώπους. Είναι εκπομπές που έχουν ταυτότητα. Το ταξιδιωτικό πέτυχε επειδή το έκανε ο Γρηγόρης" είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)