Celebrity

30 Σεπτεμβρίου 2024 13:30

Μαυρίκιος για Τούνη: "Να δικαιολογήσετε αυτούς που την κατέκριναν, γιατί έχασαν ανθρώπους στον πόλεμο"

Μαυρίκιος για Τούνη: "Να δικαιολογήσετε αυτούς που την κατέκριναν, γιατί έχασαν ανθρώπους στον πόλεμο"

-

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η πρόσφατη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη από το ταξίδι της στην Καππαδοκία.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την τουρκική σημαία από το ταξίδι της κάτι που εξόργισε μερικούς από τους fans της.

Ο Κύπριος, Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε την Δευτέρα 30/9 στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τόνισε πως κάποιοι άνθρωποι ακόμη «κουβαλάνε σφαίρες στο κορμί τους» από τον πόλεμο με τους Τούρκους και τα σχόλια ήταν δικαιολογημένα.

«Αυτό το θέμα συζητιέται εδώ στη Λευκωσία από το πρωί κι έχει ενοχλήσει πολύ κόσμο. Θέλω να σας πω ότι μπορεί κάποιοι να μην αντιμετωπίζουν την τουρκική σημαία, έτσι όπως την αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι οι οποίοι κοιμούνται και ξυπνούν με αυτήν την εικόνα – όπως σωστά είπε ο Βαγγέλης Περρής- γιατί έχουν φροντίσει να φωταγωγήσουν αυτή τη σημαία από το 2003 και να τη βλέπουμε πρωί, μεσημέρι, βράδυ και στον ύπνο μας», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις στα social media για την φωτογραφία που ανέβασε με την τουρκική σημαία από την Καππαδοκία! "Δεν σέβεσαι τίποτα"

 «Να σας πω, ότι όλοι αυτοί οι Κύπριοι που σχολίασαν αρνητικά την ανάρτηση, το έκαναν γιατί είτε έχασαν ανθρώπους στον πόλεμο, είτε γιατί οι γονείς τους κουβαλάνε σφαίρες στο κορμί τους. Οπότε θέλω να τους δικαιολογήσετε και να μην τους κατακρίνετε… Όταν είσαι η Ιωάννα Τούνη και ξέρεις ότι μπορεί να συμβεί αυτό, πρέπει να προσέχεις τι δημοσιεύεις… Εγώ έχω 70 χιλιάδες followers και προσέχω πάρα πολύ», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την Ιωάννα Τούνη:


 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)