Celebrity

Σήμερα 18:40

Η Χρύσα Ρώπα για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα: "Το έκανα επειδή έμεινα έγκυος"

Η Χρύσα Ρώπα για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα: "Το έκανα επειδή έμεινα έγκυος"

-

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη. Η ηθοποιός μίλησε για την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», για την υιοθεσία της, αλλά και για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα.  

Διαβάστε επίσης! Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Ρώπα, Αντωνόπουλος και Σαββίδου μιλούν για τους ρόλους τους στη σειρά

«Είμαι καλά με τον εαυτό μου, δεν λέω πια ψέματα στον εαυτό μου. Η σχέση μου με το ψέμα είναι η χειρότερη. Δεν είναι καλό πράγματα το ψέμα, ούτε να το λες ούτε να στο λένε. Το βίωσα σε πολύ μικρή ηλικία και έκτοτε το ξανά βίωσα. Αναφέρομαι στην υιοθεσία μου που το έμαθα σε ηλικία 12 ετών. Αναρωτήθηκα τι δεν κάνω καλά και δεν μπορώ να προστατευτώ από το ψέμα αλλά ακόμα ψάχνω την απάντηση» είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα και συνέχισε:

«Η λέξη “μαμά”, μου φέρνει στο μυαλό εμένα. Δεν είχα μαμά, οπότε αυτή η λέξη μου φέρνει στο μυαλό μόνο εμένα. Πριν γίνω μαμά δεν μου έφερνε στο μυαλό κανέναν, δεν έχω πρότυπο…Στάθηκα στα πόδια μου οικονομικά στην τρίτη λυκείου, πούλαγα βιβλία…

Έχω κάνει μόνο έναν γάμο στη ζωή μου, δεν ήταν το όνειρό μου να παντρευτώ, το έκανα επειδή έμεινα έγκυος. Έπρεπε να παντρευτώ, δεν ξέρω γιατί, δεν είχα καταλάβει ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο πολύ…που έπρεπε να είναι παντρεμένο…Πήγα σε εκκλησία, με παπά, με κουμπάρο, ωραία ήταν. Το κάναμε αυτό για να βοηθήσω τον άνθρωπο μου, γιατί δεν έπρεπε να είναι ανύπαντρος. Υπήρξα πολλά χρόνια παντρεμένη με έναν δημοσιογράφο, με μια εξουσία, πράγμα που δεν είχα καταλάβει εγώ και τότε χτυπούσαν εμένα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)