Celebrity

Σήμερα 08:40

Σίσσυ Χρηστίδου: "Η απώλεια της μητέρας μου και το διαζύγιο με έκανε να βασιστώ στον εαυτό μου"

Σίσσυ Χρηστίδου: "Η απώλεια της μητέρας μου και το διαζύγιο με έκανε να βασιστώ στον εαυτό μου"

-

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό "ΟΚ!" και στον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τα 40 και πως λειτούργησε ο χρόνος πάνω της.

 Πολλές διάσημες έχουν παραδεχτεί ότι μετά τα 40 ένιωσαν πραγματική αυτοπεποίθηση με τη σεξουαλικότητά τους, το σώμα τους και ότι πατάνε πιο γερά στα πόδια τους. Σε σένα, που έγινες 44 την προηγούμενη Πέμπτη, πώς έχει λειτουργήσει ο χρόνος;

Ισχύει αυτό κι εγώ το αισθάνομαι. Νομίζω ότι μια γυναίκα μετά τα 40 ξέρει πραγματικά τι θέλει. Λειτουργεί πολύ διαφορετικά η σχέση της με τον εαυτό της. Αλλά σε εμένα συνέπεσε και με την ωριμότητα που σου ανέφερα. Μετά το διαζύγιο είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου μόνη μου. Δεν είχα ζήσει ποτέ μόνη μου σε σπίτι ούτε ως φοιτήτρια. Και τότε με τη σχέση μου συζούσα. Έμεινα λοιπόν μόνη με τα παιδιά μου κι αυτό ήταν τεράστιο βήμα για εμένα. Σκεφτόμουν ότι και σε όλο το γενεαλογικό μου δέντρο ήμουν η πρώτη γυναίκα που το έκανε αυτό.

Δείτε επίσης - Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξομολόγηση για τους γιους της και τη μητρότητα - "Ζητάω συγγνώμη από τα παιδιά µου όταν κάνω κάτι λάθος"

Αλλάζουν οι γενιές και τα πράγματα κι αυτό δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση σε μία γυναίκα. Επίσης, η απώλεια της μητέρας μου, η οποία ήταν πολύ μεγάλο στήριγμά μου, με έκανε να βασιστώ στον εαυτό μου σε πολύ σημαντικά ζητήματα σε συνδυασμό με το διαζύγιο. Οπότε όντως έχτισε μαζί με τον πόνο που έφερε όλο αυτό, ένα τεράστιο κομμάτι αυτοπεποίθησης και δύναμης. Είναι πολύ λίγα πια τα πράγματα που με φοβίζουν, μόνο τα θέματα υγείας και ό,τι είναι έξω από τον έλεγχό μου.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)