Celebrity

Χθες 13:14

Σταματίνα Τσιμτσιλή & Kατερίνα Καραβάτου συναντήθηκαν τηλεοπτικά για πρώτη φορά: "Είναι δυνατόν;"

Σταματίνα Τσιμτσιλή & Kατερίνα Καραβάτου συναντήθηκαν τηλεοπτικά για πρώτη φορά: "Είναι δυνατόν;"

-

Καλεσμένη στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καραβάτου.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν τηλεοπτικά, παρά την γνωριμία τους και την πολύχρονη παρουσία τους στην τηλεόραση.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: "Θέλω να πω... Πόσο χαίρομαι που συνυπάρχουμε τηλεοπτικά; Γνωριζόμαστε, συμπαθιόμαστε, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε μία τέτοια κουβέντα. Το 'χεις καταλάβει; Επειδή έχουμε κάνει παρέα, αγαπιόμαστε, έχουμε και τη Μαίρη Παλιαλέξη που είναι συνδετικός κρίκος".

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε: "Μα είναι δυνατόν να είναι η πρώτη φορά; Δεν το πιστεύω αυτό. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι έχουμε κάνει πάρα πολλές συνεντεύξεις μαζί".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Κατερίνα Καραβάτου, αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την παρουσίαση του "Power of Love".

"Δεν με πείραξαν τα σχόλια που έγιναν στην αρχή όταν ανέλαβα το Power of Love, γιατί είχα το προηγούμενο του My Style Rocks. Κι εκεί είχαν βγει κάποιοι κι είχαν σχολιάσει τι δουλειά έχω εγώ εκεί κι αν θα μπορέσω να τα καταφέρω. Εγώ αντιμετωπίζω όλα τα προγράμματα με την ίδια αγάπη.

Ήθελα πολύ να κάνω αυτή την αλλαγή και να πάω σε κάτι διαφορετικό από τις εκπομπές που κάναμε, να δοκιμαστώ σε κάτι άλλο. Είχα αρχίσει να αισθάνομαι λίγο περίεργα, ειδικά τη χρονιά του Mega με όλα όσα συνέβαιναν και δεν μπορούσαμε να είμαστε αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή. Έπρεπε να είσαι και λίγο ιατροδικαστής και λίγο εγκληματολόγος και λίγο δικηγόρος. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου.

Τελικά, οι άνθρωποι του Star είχαν πολύ δίκιο, πρέπει να υπάρχουν αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές για να είναι ξεκάθαρο το προϊόν που παρουσιάζεις. Εμένα οι "ΚούΚου" είναι ένα πάρα πολύ λαμπρό σημείο μέσα μου και στην πορεία μου. Αγαπώ αυτή την εκπομπή μέχρι το τελευταίο της δευτερόλεπτο" είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε και για τη σύγκριση του φετινού "My Style Rocks" με το "GNTM", λόγω των bootcamp. Η ίδια εξήγησε: "Προσπαθήσαμε να το βγάλουμε ανανεωμένο, με νέες στήλες, δεν είναι μόνο το bootcamp, που υπάρχει και σε άλλα προγράμματα. Απλώς στο My Style Rocks δεν είχε γίνει μέχρι τώρα, δεν είχε φανεί. Αυτές είναι άλλωστε οι διαδικασίες που περνάνε επί της ουσίας, απλώς έγινε πιο οργανωμένα μπροστά στις κάμερες. Νομίζω ότι το κάναμε τέλεια, αν με ρωτάς".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)