Celebrity

Χθες 12:26

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: "Είναι η πιο πλούσια και μαγκιά της. Αρκεί να μη φοροδιαφεύγει"

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: "Είναι η πιο πλούσια και μαγκιά της. Αρκεί να μη φοροδιαφεύγει"

-

Το πρωί της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή "Buongiorno" παρουσιάστηκε ένα θέμα σχετικά με το skincare σε πολύ νεαρές ηλικίες.

Μετά την προβολή μερικών βίντεο από το Tik Tok, στα οποία βλέπουμε μικρά κορίτσια να αγοράζουν καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, ενώ ακόμα βρίσκονται στο σχολείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο.

«Έλεγα να μην το πω, αλλά θα το πω. Ξέρετε ποια είναι η πλούσια παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα;», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης! Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου - "Δεν έχω μιλήσει…"

Εκείνη τη στιγμή, η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε: «Τι σχέση έχει αυτό;».

«Έχει πως δεν έχει. Γιατί είναι το πιο μεγεθυμένο μέσο και έχει εξουσία. Η πιο πλούσια είναι η κυρία Τούνη και μαγκιά της. Δεν είναι παρουσιάστρια αλλά το λέω με την έννοια των Μέσων. Δεν κάνει τίποτα κακό, αλλά κάνει ακριβώς αυτό, το οποίο σαν μόδα αν περάσει στο παιδί είναι επιζήμιο, στους ενήλικες μια χαρά κάνει τη δουλειά της, αρκεί να μην φοροδιαφεύγει», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)