Celebrity

18 Σεπτεμβρίου 2024 19:45

Ελένη Τσολάκη: Η τοποθέτησή της για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου

Ελένη Τσολάκη: Η τοποθέτησή της για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου

-

Μια τοποθέτηση σχετικά με τη συνέντευξη της Έλενας Αθανασοπούλου στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» την περασμένη τηλεοπτική σεζόν θέλησε να κάνει η Ελένη Τσολάκη το πρωί της Τετάρτης 18/09 μέσα από το πρωινό μαγκαζίνο του Open που παρουσιάζει.

Διαβάστε επίσης! Ελένη Τσολάκη: Η έκπληξη που δέχτηκε από τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, στην πρεμιέρα της εκπομπής της

«Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στις 14/6/2024 με την Έλενα Αθανασοπούλου, και ενώ ήδη είχε εκδοθεί η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών με την οποία ο κ. Κωστόπουλος κρίθηκε ομόφωνα αθώος, η τελευταία έκανε αναφορά στην καταγγελία της, η οποία είχε ήδη απορριφθεί ομόφωνα από το δικαστήριο, ενώ απάντησε και σε σχετικές ερωτήσεις.

Θα ήθελα να γίνει απολύτως σαφές από κάθε κατεύθυνση ότι ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει μια τελεσίδικη απόφαση της δικαιοσύνης. Σέβομαι απολύτως την αθωωτική κρίση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ο κ. Κωστόπουλος ουδέποτε τέλεσε αυτά για τα οποία τον είχε κατηγορήσει η κα Αθανασοπούλου. Τόσο εγώ όσο και όλοι οι συντελεστές του «Πρωινό ΣουΣου» σεβόμαστε απολύτως την προσωπικότητα και την προσφορά του κ. Κωστόπουλου στον χώρο της σκηνοθεσίας και δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος και την ακεραιότητά του» είπε η Ελένη Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής της στο Open.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)