Celebrity

18 Σεπτεμβρίου 2024 13:32

Χάρης Ρώμας για Γιώργο Πατούλη: "Δεν γνώριζα για την εγκυμοσύνη - Δεν θέλω να εμπλακώ με τη Μαρίνα Σταυράκη"

Χάρης Ρώμας για Γιώργο Πατούλη: "Δεν γνώριζα για την εγκυμοσύνη - Δεν θέλω να εμπλακώ με τη Μαρίνα Σταυράκη"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή "Buongiorno" βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου ο Χάρης Ρώμας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό για τον καλό του φίλο Γιώργο Πατούλη, ο οποίος σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει ξανά πατέρας και να αποκτήσει παιδί με τη νέα του σύντροφο.

Δείτε επίσης! Χάρης Ρώμας: "Αν συνεχίζαμε το Κωνσταντίνου και Ελένης, θα αγοράζαμε από ένα καινούργιο σπίτι ο καθένας"

Όσα είπε ο Χάρης Ρώμας

«Δεν γνώριζα για την εγκυμοσύνη. Είμαστε φίλοι με τον Γιώργο αλλά δεν μιλάμε και συνέχεια. Αν είχαμε μιλήσει ίσως να μου το έλεγε. Είναι πολύ ευτυχισμένος και του εύχομαι να είναι ακόμη περισσότερο. Τον θεωρώ φίλο μου, γνωριζόμαστε από τα χρόνια της σχολής, είμασταν μαζί στην Ιατρική. Την Νάνσυ τη συμπαθώ πάρα πολύ, είναι μια κούκλα. Γνώριζα χρόνια τη νέα σύντροφο του Γιώργου Πατούλη, ήταν σύμβουλος υγείας στην Περιφέρεια. Δεν θέλω να εμπλακώ με τη Μαρίνα Σταυράκη. Αυτά είναι προσωπικά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Γιώργο και στην Μαρίνα. Και στον γιο τους, που τον αγαπώ πολύ. Είναι πολύ καλό παιδί και θα είναι πολύ χαρούμενος με την αδελφούλα του», ανέφερε Χάρης Ρώμας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)