Celebrity

18 Σεπτεμβρίου 2024 11:45

Ματίνα Παγώνη για Αθηνά Οικονομάκου: "Εγώ είμαι φίλη με τη μητέρα του Φίλιππου Μιχόπουλου και θέλω να πω το εξής..."

Ματίνα Παγώνη για Αθηνά Οικονομάκου: "Εγώ είμαι φίλη με τη μητέρα του Φίλιππου Μιχόπουλου και θέλω να πω το εξής..."

-

Η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open, "Πρωινό ΣουΣου" και μεταξύ άλλων, σχολίασε το διαζύγιο του Φίλιππου Μιχόπουλου με την Αθηνά Οικονομάκου και την σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα.

"Το να προχωράς την ζωή σου είναι θεμιτό και καλά κάνει η κοπέλα, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις, όταν έχεις παιδιά. Δεν θέλω να το συζητήσω, με στενοχωρεί. Πιστεύω να έκαναν σωστές επιλογές, και να είναι όλα καλά, αυτά είναι προσωπικά του καθενός" είπε, μεταξύ άλλων, η Ματίνα Παγώνη, με τη δήλωσή της να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Την Τετάρτη (18/09) η Ματίνα Παγώνη μίλησε ζωντανά στο "Πρωινό" και ρωτήθηκε για τη δήλωσή της αυτή.

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε: "Εγώ είμαι φίλη με τη μητέρα του Φίλιππου και με την οικογένεια. Θέλω να πω το εξής. Όταν έχεις παιδιά, πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου. Καλά έκανε και ερωτεύτηκε και να κάνει και μια δεύτερη οικογένεια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τέτοιο. Εγώ αναφέρομαι στη δημοσιότητα.

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να νιώθει καλά. Αν νιώθεις ότι είσαι καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν έχει σημασία η σχέση, ο καθένας μπορεί να έχει μια σχέση, το θέμα είναι πώς πλασάρεται, με ποιο τρόπο, αυτό έχει σημασία".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)