Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 12:04

Σπύρος Μπιμπίλας για Ντίνο Καρύδη: "Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν από μία διαδήλωση που συμμετείχε κι έφαγε όλα τα δακρυγόνα"

Σπύρος Μπιμπίλας για Ντίνο Καρύδη: "Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν από μία διαδήλωση που συμμετείχε κι έφαγε όλα τα δακρυγόνα"

-

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Ντίνος Καρύδης και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σήμερα Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη, με τον οποίο τους συνέδεε στενή φιλία.

Δείτε επίσης! Ντίνος Καρύδης: Η τελευταία κοινή εμφάνιση με τη σύζυγό του και την κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη (Photos)

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Ντίνο Καρύδη

«Ήταν πάντα δίπλα μου σαν θείος, γιατί πάντα με έλεγε "το ανιψάκι".  Είμαι πολύ συγκινημένος τώρα που μιλάω για τον Ντίνο γιατί από τον πρώτο καιρό που με θεώρησε οικογενειακό φίλο, άρχισα να πηγαίνω και στο σπίτι… Ο Ντίνος από τους πιο γλυκούς ανθρώπους του θεάτρου, πολύ προοδευτικός και πρέπει να τονιστεί ότι τα πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν από μία διαδήλωση που συμμετείχε για τη Μακεδονία κι έφαγε όλα τα δακρυγόνα. Από τότε ξεκίνησαν τα αναπνευστικά προβλήματα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, χωρίς να αναφέρεται στην αιτία θανάτου του Ντίνου Καρύδη.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως τον Ντίνο Καρύδη τον είδε για τελευταία φορά πριν από τον κορονοϊό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)