Celebrity

21 Αυγούστου 2024 11:28

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο ως ζευγάρι & το πανηγύρισαν με φιλί στο στόμα (Video)

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο ως ζευγάρι & το πανηγύρισαν με φιλί στο στόμα (Video)

-

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο ως ζευγάρι και το πανηγύρισαν με ένα φιλό στο στόμα, το οποίο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, κατέκτησαν το φιλανθρωπικό event επίδειξης του US Open “Mixed Madness”, ενώ Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έκαναν στη συνέχεια δηλώσεις κι αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί που καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: «Το σχεδιάζαμε πολύ καιρό αυτό (να παίξουμε μικτό με την Πάουλα Μπαντόσα) και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους συνέβη. Είχαμε ένα πιο πικρό τέλος την προηγούμενη φορά Indian Wells, όπου είχαμε αποκλειστεί στον τελικό. Είμαι ευγνώμων που μπορέσαμε να παίξουμε καλό τένις και να το διασκεδάσουμε, που το μοιράστηκα αυτό με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, με τον οποίο μοιράζομαι και τη ζωή μου. Ήταν σπουδαία βραδιά».

Με τη σειρά της, η Πάουλα Μπαντόσα ανέφερε: «Έχω καλά νέα. Νομίζω πως θα δείτε ξανά τους Tsitsidosa σε μια εβδομάδα, σκοπεύουμε να παίξουμε στο μικτό διπλό του US Open, οπότε ελπίζω πως θα έρθετε να μας στηρίξετε και πως θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με απόψε».

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)