Celebrity

08 Σεπτεμβρίου 2024 10:59

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κινείται νομικά κατά του πρώην φυσικοθεραπευτή του μετά τις δηλώσεις του στη "L' Equipe"

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κινείται νομικά κατά του πρώην φυσικοθεραπευτή του μετά τις δηλώσεις του στη "L' Equipe"

-

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα είπε ο Γάλλος πρώην φυσιοθεραπευτής του Στέφανου Τσιτσιπά, Ζερόμ Μπιανκί, ο οποίος σε δηλώσεις του (στις 26/08) στη γαλλική L' Equipe, αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατούσε στην οικογένεια Τσιτσιπά και κυρίως μεταξύ του Απόστολου και του Στέφανου, όσο εκείνος συνεργαζόταν μαζί τους, το διάστημα 2018-2022.

Μετά τα όσα ειπώθηκαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του πρώην φυσικοθεραπευτή του.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με τον εξουσιοδοτημένο δικηγόρο της οικογένειας Τσιτσιπά, κ. Θανάση Παπαθανασίου, να παίρνει θέση και να δηλώσει τα εξής στο tennis24: "Σχετικά με την αναδημοσίευση του άρθρου της γαλλικής εφημερίδας “L’Equipe” με περιεχόμενο δηλώσεων του πρώην φυσιοθεραπευτή του Στέφανου Τσιτσιπά, Ζερόμ Μπιανκί, με τον οποίον η συνεργασία έληξε το 2022, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η οικογένεια Τσιτσιπά έχει δώσει εντολή στο δικηγορικό γραφείο Παπαθανασίου-Confino (Παρίσι), όπως προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, έτσι ώστε να αποκατασταθεί το κύρος και η αξιοπρέπεια της οικογενείας, που επλήγει από τις δηλώσεις του εν λόγω φυσιοθεραπευτή. Θα ενημερωθείτε σύντομα για την εξέλιξη της υπόθεσης.”, κατέληξε ο κ. Παπαθανασίου.

Θυμίζουμε πως ο 63χρονος φυσιοθεραπευτής είχε αναφέρει, στη γαλλική εφημερίδα, λεπτομέρειες στα όσα συνέβαιναν μέσα στην οικογένεια, στο διάστημα της συνεργασίας του λέγοντας χαρακτηριστικά: "O Απόστολος είναι ευγενικός, αλλά και υπερβολικός. Αγαπά πολύ τον γιο του. Η σχέση τους όμως εδώ και χρόνια δεν ήταν σταθερή και έκανε μόνο κακό. Οι σκοτεινές στιγμές του προέρχονται από εκεί.

Ο πατέρας του μιλούσε τόσο πολύ που δεν άκουγε, παρά μόνο τον εαυτό του. Εξαιτίας του πατέρα του, αρκετοί παίκτες δεν ήθελαν να προπονούνται πλέον μαζί του στα τουρνουά. Δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στην προπόνηση επειδή μιλούσε συνεχώς. Θέλει να ελέγχει τα πάντα και δεν αφήνει χώρο ούτε για να αναπνεύσει.

Κάθε φορά που σκεφτόταν να σταματήσει τη συνεργασία με τον πατέρα του, η μητέρα του έλεγε να μην το κάνει, γιατί ο πατέρας του είχε αφιερώσει τη ζωή του γι’ αυτόν με αποτέλεσμα να του δημιουργούν ενοχές.”

Ο Στέφανος προσπαθεί να απελευθερωθεί, αλλά λόγω της τόσο στενής σχέσης τους δεν ήταν δυνατόν, με αποτέλεσμα ήταν να χάσει χρόνο. Νιώθω άσχημα γι’ αυτόν γιατί είναι, θεωρώ, ο πιο ποιοτικός παίκτης. Έφτασε πλέον σε ηλικία που κατάλαβε ότι η καριέρα του δεν έφτασε εκεί που θα έπρεπε να είναι, δηλαδή να κατακτήσει ένα Grand Slam".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)