Celebrity

02 Ιουλίου 2024 13:36

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά για τις Πανελλήνιες -"Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου"

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά για τις Πανελλήνιες -"Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου"

-

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε μέσα από τη φυλακές Μαλανδρίνου, όπου εκτίει την ποινή του, για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, πανελλήνιες εξετάσεις.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, ο γυναικοκτόνος είναι ανάμεσα στους επιτυχόντες των φετινών πανελληνίων, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 17.800 μόρια. Δηλαδή, 3.000 μόρια περισσότερα από αυτά που χρειάζονται για να εισαχθεί στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού, όπως επιθυμούσε. Με τη συγκεκριμένη βαθμολογία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μπορεί να σπουδάσει στη Νομική Σχολή στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και στο τμήμα της Κομοτηνής.

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, ξέσπασε ωστόσο μιλώντας στο "Πρωινό" όταν έμαθε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και μάλιστα, σύμφωνα με τα μόρια, φαίνεται να περνάει στη Νομική.

"Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μαλ@κας. Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ@λ@κας της έκλεψε τη ζωή.

Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους. Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους" τόνισε στο Πρωινό" ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)