Celebrity

02 Ιουλίου 2024 11:56

Δημήτρης Κόκοτας: "Έχει επιπλοκή στην όραση αλλά και τον εγκέφαλο" αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη

Δημήτρης Κόκοτας: "Έχει επιπλοκή στην όραση αλλά και τον εγκέφαλο" αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη

-

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, έκανε η Ματίνα Παγώνη στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα. Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε ότι είναι αρκετά "δύσκολα" και ότι "χρειάζεται χρόνο".

Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μήνες ο Δημήτρης Κόκοτας και θέλει τουλάχιστον ένα εξάμηνο με τα δεδομένα και την κλινική του κατάσταση. Σας το είχα πει από την αρχή ότι θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα.

Παρακολουθείται καθημερινά για να δούμε όλη την εξέλιξη του οργανισμού. Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι αναμενόμενο να παρατείνονται ακόμα τρεις ή τέσσερις μέρες για να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά που έχει υποστεί.

Υπάρχει μια μικρή επιπλοκή στην όραση, αλλά από την αρχή είναι ειδικές επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο αλλά και την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο και δεν μπορεί να πάει σε κέντρο αποκατάστασης", τόνισε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)