Celebrity

30 Ιουνίου 2024 12:00

Αθηνά Αφαλίδου: Συγκλόνισε με την εξομολόγησή της - "Κάποια αστεία τα έγραφα μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου"

Αθηνά Αφαλίδου: Συγκλόνισε με την εξομολόγησή της - "Κάποια αστεία τα έγραφα μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου"

-

Οριστικό φινάλε ρίχνει σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου η ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, "I Love Σου Κου".

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της σχολιαστικής στήλης της Αθηνά Αφαλίδου. Κατόπιν, η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για τη δύσκολη χρονιά που βίωσε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και την όμορφη συνεργασία που είχε με την Μπέττυ Μαγγίρα και τους υπόλοιπους συντελεστές.

"Και γέλασα μαζί σας και σας αγάπησα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν χειμώνα. Κάθε φορά που ξεκινάει μια καινούργια συνεργασία πηγαίνεις με όλη σου την καρδιά και όλο το φως που έχεις μέσα στη ψυχή σου, αλλά δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις.

Εγώ και να το ονειρευόμουν αυτό που έζησα, την αγκαλιά τη μεγάλη από όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ, ήταν πιο μαγικό και απ’ όλα τα πιο τρελά μου όνειρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Για μένα αυτή η συνεργασία ήταν δώρο Θεού, κυριολεκτικά, χωρίς καμιά υπερβολή. Γιατί σε προσωπικό επίπεδο, αυτά τα τρία χρόνια έχω δώσει πολύ μεγάλες μάχες και δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά, παρόλο που ήταν πολύ δύσκολο το πρόγραμμά μου.

Ο κόσμος δεν γνωρίζει, αλλά έχω πει ότι ο σύζυγός μου έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του. Αυτό που δεν έχω πει είναι ότι πολλά από τα σχολιαστικά μου μπορεί να τα έγραφα μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Δεν έλειψα όμως ούτε μία μέρα από τη δουλειά, παρόλο που όλη η ομάδα μου έλεγε να ξεκουραστώ και να πάρω χρόνο. Και μόνο με τη σκέψη πως θα ερχόμουν στη δουλειά να σας συναντήσω γέμιζε η ψυχή μου με φως. Και όλο αυτό το φως μπορούσα να το πάω μετά στον άντρα μου. ο "σ' αγαπώ είναι λίγο" εξομολογήθηκε συγκινημένη η Αθηνά Αφαλίδου.

Θυμίζουμε πως η Αθηνά Αφαλίδου σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως σύζυγός της διαγνώστηκε το 2017 με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο, το οποίο είναι ένας καρκίνος στο αίμα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)