Celebrity

29 Ιουνίου 2024 17:10

Αγγελική Ηλιάδη: Ξεκαθαρίζει για το εξώδικο που έστειλε ο αδερφός της στην παραγωγή της ταινίας για τη ζωή του Καζαντζίδη

Αγγελική Ηλιάδη: Ξεκαθαρίζει για το εξώδικο που έστειλε ο αδερφός της στην παραγωγή της ταινίας για τη ζωή του Καζαντζίδη

-

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε στον δρόμο, αλλά μίλησε για το εξώδικο που έστειλε η οικογένειά της στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Υπάρχω», που πραγματεύεται τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Διαβάστε επίσης! Αγγελική Ηλιάδη: Το βίαιο περιστατικό μπροστά στον μικρό της γιο - "Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί"

«Ένας άνδρας ενώ έκανε παρανομία στον δρόμο έγινε έξαλλος μαζί μου, μου έκλεισε τον δρόμο και δεν με άφηνε να φύγω. Ένιωσα ότι ήθελε να ξεσπάσει. Αν ήμουν άνδρας, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα λειτουργούσε έτσι», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Όσον αφορά τη ταινία «Υπάρχω» και την γιαγιά της Καίτη Γκρέυ ανέφερε: «Στο παρελθόν είχαν αναφερθεί κάποια πολύ προσβλητικά πράγματα για την γιαγιά μου, τα οποία και ο ίδιος ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε δηλώσει πως ήταν ψευδή. Δεν θα θέλαμε σαν οικογένεια να αναφερθούν προσβλητικά στην γιαγιά μου και για αυτό το λόγο ο αδερφό μου προχώρησε στο εξώδικό αυτό, για να προλάβουμε το οτιδήποτε πριν συμβεί.  

Η γιαγιά μου με τον Στέλιο Καζαντζίδη πέρασαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα, έχει ακόμη και τώρα στους τοίχους του σπιτιού τις φωτογραφίες τους. Η γιαγιά μου ήταν αυτή που βοήθησε τον Στέλιο Καζαντζίδη και μπήκε στο τραγούδι, τον πήγε στην δισκογραφική εταιρεία τότε, τον στήριξε πάρα πολύ και το πώς εξελίχθηκε η ιστορία αυτή μεταξύ τους δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Έμεινε πικρία, γιατί όλοι ξέρουν πως ο Καζαντζίδης χώρισε από την γιαγιά μου και έκανε σχέση με την Μαρινέλλα. Εγώ θα έπρεπε να υποδυθώ τον ρόλο της γιαγιάς μου και εμφανισιακά και στην φωνή μοιάζουμε πάρα πολύ».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)