Celebrity

04 Ιουλίου 2024 13:15

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν επισκέπτεται συχνά τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν επισκέπτεται συχνά τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ

-

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφαση του αδελφού της να στείλει εξώδικο κατά της εταιρείας παραγωγής της ταινίας "Υπάρχω", ενώ εξήγησε και γιατί δεν επισκέπτεται συχνά τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν επισκέπτομαι πολύ συχνά τη γιαγιά μου. Δεν είναι ευχάριστο για οποιονδήποτε άνθρωπο είναι σε μια τέτοια κατάσταση. Αλλά είμαι πάντα σε επικοινωνία με το σπίτι και για οτιδήποτε συμβεί εννοείται πως είμαστε όλοι κοντά.

Ο αδελφός μου καλά έκανε και έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας “Υπάρχω”. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Ήταν κάτι που το συζητήσαμε. Έχει συμβεί στο παρελθόν να γραφτούν πράγματα άκρως προσβλητικά για τη γιαγιά μου και ψευδή, τα οποία και ο ίδιος ο Στέλιος Καζαντζίδης τα είχε διαψεύσει. Θεωρώ ότι η κίνηση που κάναμε ως οικογένεια ήταν πάρα πολύ σωστή, ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει το όνομα της γιαγιάς μου" είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Σχετικά με την σκληρή κριτική που είχε κάνει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για την Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε: "Εγώ θα έλεγα στον κύριο "πως τον είπες", ή σε οποιονδήποτε άλλο που βγαίνει και μιλάει για άλλους ανθρώπους με τεράστια καριέρα, ότι δε μιλάμε ποτέ για έναν άνθρωπο που δεν είναι σε θέση να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είναι ντροπή και αίσχος. Δε ξέρω τι κακοήθειες είναι αυτά που διαβάζω. Η γιαγιά μου ήταν ένας άνθρωπος που εκείνα τα χρόνια βοήθησε πάρα πολύ κόσμο, ενώ δε τη βοήθησε κανείς. Εκείνη όμως επέβαλε στην Columbia τότε πάρα πολλούς καλλιτέχνες, όπως τον Στέλιο Καζαντζίδη".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)