Celebrity

29 Ιουνίου 2024 12:29

Χρηστίδου για Τσιμτσιλή: "Επειδή μιλήσαμε και στεναχωρήθηκε με αυτή τη δήλωση, θέλω να κάνω αυτή τη διόρθωση"

Χρηστίδου για Τσιμτσιλή: "Επειδή μιλήσαμε και στεναχωρήθηκε με αυτή τη δήλωση, θέλω να κάνω αυτή τη διόρθωση"

-

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η Σίσσυ Χρηστίδου στο "Χαμογέλα και πάλι", με αφορμή μια δήλωση που είχε κάνει πριν μερικές μέρες στον αέρα της εκπομπής της για την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Μου κάνει τρομερή εντύπωση, γιατί ξαφνικά… Και αυτό που λέει μετά η Σταματίνα, ότι “κι εγώ όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα, έμαθα ότι έρχονται ο Γιώργος και η Φαίη από ένα δελτίο Τύπου, ενώ είχα προσωπική σχέση μαζί τους και δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο”. Κι εγώ, με τη σειρά μου, θα πω ότι όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, ήρθε η Σταματίνα να κάνει τη ζώνη μας, αλλά δεν μας πήρε τηλέφωνο. Δεν το παρεξήγησα όμως".

Η δήλωση αυτή στεναχώρησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αποκαλύπτει πως μίλησε μαζί της τηλεφωνικά και στη συνέχεια να ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συνέβη.

"Θέλω να κάνω μια μικρή παρένθεση για την Σταματίνα, γιατί της υποσχέθηκα ότι θα το αναφέρω. Μιλήσαμε κάποια στιγμή στο τηλέφωνο με τη Σταματίνα… Θυμάστε που είχα πει ότι δεν με είχε πάρει η Σταματίνα όταν πήγε στον ANT1, αλλά γιατί να με πάρει κιόλας. Επειδή μιλήσαμε και στεναχωρήθηκε λίγο η Σταματίνα με αυτή τη δήλωση, θέλω να κάνω αυτή τη διόρθωση.

Μετά που μιλήσαμε, μου εξήγησε η Σταματίνα ότι με τη Φαίη Σκορδά ήταν πάρα πολύ φίλες, κολλητές και για αυτό περίμενε μια τέτοια ενημέρωση. Εγώ στην ουσία δεν εξέφρασα κάποιο παράπονο για την Σταματίνα, απλά έτσι βγήκαν οι τίτλοι μετά. Εγώ από την αρχή είπα ότι δεν περίμενα καμία Σταματίνα να με πάρει να μου πει τι θα γίνει" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos