Celebrity

28 Ιουνίου 2024 23:26

J2US - Δέσποινα Βανδή: Η συγκίνηση όταν αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά - "Δεν νιώθω ότι έχει φύγει…"

J2US - Δέσποινα Βανδή: Η συγκίνηση όταν αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά - "Δεν νιώθω ότι έχει φύγει…"

-

Στον αποψινό ημιτελικό του J2US ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν την γνωστή επιτυχία του αείμνηστου Βασίλη Καρρά, «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», προκαλώντας συγκίνηση.

Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε αρχικά τον λόγο μη μπορώντας να κρύψει την στεναχώρια του και είπε: «Τρέμω, είμαι συγκινημένος. Άκουγα γα παιδιά, είμαι συνήθως πάντα χαρούμενος. Μου λείπει πάρα πολύ ο Βασίλης Καρράς. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο συνήθως. Σκέφτηκα τον Βασίλη εδώ πάνω, στα “κακά” του και μου έλεγε πιτσιρίκο. Από εκεί που είναι μας δίνει την αγάπη του».

«Ξέρουμε πόσο πολύ τον αγαπούσες, δεν είναι κακό να εκφράζεις τη λύπη σου κάποιες φορές» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου ενώ ο Λευτέρης Πανταζής είπε στον Μανώλη Κλωνάρη: «Μας ταξίδεψες, μου θύμισες τον Βασίλη».

Άκρως συγκινημένη ήταν όμως και η Δέσποινα Βανδή η οποία πήρε τον λόγο και εξομολογήθηκε: «Δεν νιώθω ότι έχει φύγει, είναι ένα παράδοξο συναίσθημα που δεν μπορεί να επικοινωνήσει (σ.σ το μυαλό με την καρδιά) δεν το νιώθω».

Δείτε επίσης - Θάνος Κανούσης: Αποκάλυψε τι έγραφε το σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς στη σύζυγό του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)