Celebrity

28 Ιουνίου 2024 12:55

Φινάλε με δάκρυα για το "Πρωινό Σουσού": Έτσι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές η Ελένη Τσολάκη

Φινάλε με δάκρυα για το "Πρωινό Σουσού": Έτσι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές η Ελένη Τσολάκη

-

Με ένα συγκινητικό βίντεο και δηλώσεις από όλους τους συντελεστές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου, τίτλους τέλους η ψυχαγωγική εκπομπή του Open, "Πρωινό Σουσού".

"Ένα βίντεο όλα τα συναισθήματα. Ήταν ένα πολύ ωραίο βίντεο και όπως ήταν το βίντεο έτσι είναι και η καρδιά μου σήμερα. Είναι όλα μπερδεμένα, άσχημα, όμορφα, δύσκολα, εύκολα, ωραίες στιγμές" είπε η παρουσιάστρια συγκινημένη.

Η Ελένη Τσολάκη ευχαρίστησε και αγκάλιασε στη συνέχεια τον Τζώνη Καλημέρη on air.

Κατόπιν η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το Open, τον Νίκο Κοκλώνη και έναν έναν τους συνεργάτες της και τους συντελεστές της εκπομπής.

"Όσο και να το περιμένεις και να λες ότι είναι το τέλος μιας σεζόν, μιας δουλειάς και μπορεί απ’ έξω να φαίνεται ότι είναι μια τελεία, ένας κύκλος που κλείνει, το συναίσθημα πολλές φορές είναι τόσο έντονο, βλέποντας μαζεμένη μια χρονιά σε ένα βίντεο. Στο τέλος θυμάσαι μόνο τα καλά και εγώ αυτό έχω μάθει στη ζωή μου από καθετί να κρατάω μόνο τα καλά. Τα μαθήματα που έχει αφήσει και ευτυχώς είναι πολλά. Το σημαντικότερο είναι ότι τα έχω πάρει. Το συναίσθημά μου είναι αυτό που βγήκε, ανταποδίδω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλη μου την αγάπη, για όλους εσάς σε όλη την ομάδα του «Πρωινού ΣουΣου».

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, μια πραγματικότητα που πρέπει να παραδεχτούμε, ήταν μια χρονιά που χρειάστηκε πολλές φορές να βρούμε αποθέματα υπομονής και κουράγιου μέσα μας για να συνεχίσουμε, παρ’ όλα αυτά είμαι περήφανη και καμαρώνω για αυτή την ομάδα και καμαρώνω για αυτή την χρονιά. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα, θα το ξαναζούσα όπως ακριβώς ήταν. Δυνάμωσα και αυτό δεν το αλλάζω. Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έχετε κάνει. Θα τα κρατήσω στη ψυχή μου μέσα πολύτιμα όλα αυτά και έτσι θα προχωράμε, κρατώντας τα θετικά και τα όμορφα. Χέρι χέρι θα πάμε για την επόμενη ημέρα.

Αυτή η δουλειά που κάνουμε ναι δεν παύει να είναι δουλειά αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η αλήθεια μας, τα συναισθήματά μας, ό,τι κουβαλάμε κάθε πρωί που φεύγουμε από το σπίτι μας, ό,τι συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και αυτή η δουλειά στα καλά της είναι πάρα πολύ καλή και σου χαρίζει πανέμορφες στιγμές. Στα δύσκολά της είναι αρκετά δύσκολα, αυτό που χρειάζεσαι για να περάσουν οι δυσκολίες είναι ανθρώπους και οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά σε κάθε δουλειά. Πάντα είναι αμήχανο στο τέλος μιας σεζόν να αποχαιρετάς, να αποχωρίζεται ανθρώπους αλλά είναι ένα αναπόφευκτο κομμάτι. Να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι, να γεμίσετε μπαταρίες. Τα λέμε, φιλάκια" είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσολάκη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)