Celebrity

29 Ιουνίου 2024 10:30

Ελένη Τσολάκη: Τα πρώτα λόγια μετά το φινάλε της εκπομπής της - "Σπόντες δεν πετάω ποτέ εγώ"

Ελένη Τσολάκη: Τα πρώτα λόγια μετά το φινάλε της εκπομπής της - "Σπόντες δεν πετάω ποτέ εγώ"

-

Φινάλε έκανε την Παρασκευή 28 Ιουνίου το "Πρωινό ΣουΣου" στο Open, μια εβδομάδα νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές που βρίσκονται στην ίδια ώρα. Η Ελένη Τσολάκη δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση on air και αποχαιρέτησε έναν προς έναν τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, στο οποίο ευχήθηκε "Καλό Καλοκαίρι".

Λίγη ώρα μετά το φινάλε της εκπομπής της, η Ελένη Τσολάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το στούντιο, με την ίδια ωστόσο να αποφεύγει να μιλήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον και το αν το "Πρωινό Σουσού" θα συνεχίσει και του χρόνου.

"Δεν μπορώ να πω τίποτα, γιατί δεν ξέρω και τίποτα. Να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Καλό καλοκαίρι, να είμαστε καλά. Ξέρω ότι για όλους μας ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ό,τι είναι να πούμε θα το πούμε. Ήταν μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά για πολύ κόσμο. Θα τα πούμε όλα όταν έρθει η στιγμή και όταν μπορώ και εγώ κάτι να σας πω. Είμαι πολύ χαρούμενη για την ομάδα που δουλέψαμε μαζί. Είμαι πολύ ευγνώμων που έζησα και αυτή την εμπειρία. Όλα τα άλλα θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Σπόντες δεν πετάω ποτέ εγώ. Καλό καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ πολύ" αρκέστηκε να πει η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που προβλήθηκε στο "I Love Σου Κου":


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)