Celebrity

28 Ιουνίου 2024 11:00

Το Πρωινό: Η αποκάλυψη για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Τι έκανε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Το Πρωινό: Η αποκάλυψη για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Τι έκανε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

-

Στο Μονομελές Αυτόφωρο Δικαστήριο θα οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, επίσης δημοσιογράφου. Η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα μετά από αίτημα του συνηγόρου του δημοσιογράφου, ο οποίος παρέμεινε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Μάλιστα στο "Πρωινό" η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε πως μετά τον καταγγελόμενο ξυλοδαρμό της συντρόφου του, ο δημοσιογράφος επέστρεψε στην εργασία του και έκανε κανονικά τη βάρδιά του στο site που εργαζόταν παράλληλα με την Κρατική Τηλεόραση.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορταζ, ο 45χρονος δημοσιογράφος ήταν ήρεμος και κεφάτος, χωρίς κανείς από τους συναδέλφους του να καταλάβει το παραμικρό.

Μάλιστα, όπως είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου όταν την Τρίτη (25/06) ξεκίνησε να κυκλοφορεί η είδηση για τον ξυλοδαρμό, οι συνάδελφοί του τον κάλεσαν προκειμένου να κάνει το σχετικό ρεπορτάζ.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)