Celebrity

25 Ιουνίου 2024 14:37

Ελένη Μενεγάκη: Απαντά για πρώτη φορά για το μέλλον της στην τηλεόραση - "Ήρθες στο παραπέντε να μας πεις..."

Ελένη Μενεγάκη: Απαντά για πρώτη φορά για το μέλλον της στην τηλεόραση - "Ήρθες στο παραπέντε να μας πεις..."

-

Τον Χάρη Λεμπιδάκη είχε καλεσμένο η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης 25/6 στην εκπομπή της και ο ίδιος, της είπε πως δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει τι θα κάνει του χρόνου.

"Έπεσα έξω σε εσένα Ελένη μου, γιατί από τον Δεκέμβρη έλεγα..." της είπε και η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στα όσα ακούγονται! "Κανονικά με μένα έπρεπε όλοι να πέσετε έξω γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ τι κάνω. Είμαι τόσο μυστικοπαθής που δεν διαρρέεται ποτέ τίποτα και όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς να λένε για το κοντινό μου περιβάλλον ένας που με ξέρει θα ξέρει ότι κοντινό περιβάλλον δεν έχω!

Δε με προβληματίζει τίποτα στο κομμάτι της δουλειάς όταν έχει να κάνει με φήμες. Έχω μάθει να ζω με τις φήμες και ξαναλέω ότι επειδή είμαι ένα πρόσωπο που ζει μέσα στην τηλεόραση 30 χρόνια, ένας που δεν με ξέρει αλλά έχει παρακολουθήσει την ζωή μου ξέρει ότι από εμένα να βγουν συζητήσεις ή οι σκέψεις μου ούτε μία στο εκατομμύριο...

Μόνοι σας ξαφνιάζεστε γιατί μόνοι σας τα λέτε (για το τι θα κάνω(! Δεν με έχει ρωτήσει ποτέ κανένας στο κομμάτι το δημοσιογραφικό, όχι ότι θα έλεγα βέβαια αλλά κάποιος να με έχει ρωτήσει", είπε η Ελένη Μενεγάκη.

"Εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα μείνεις εκτός αλλά όλοι επιμένουν ότι θα επιστρέψεις", της είπε τότε ο Χάρης Λεμπιδάκης με την παρουσιάστρια να του λέει:

"Επειδή τελειώνει η σεζόν και δεν πρόκειται με αυτό τον τρόπο να κάνουμε ούτε καλό ούτε κακό σε κανέναν, αφού όλοι κλείνουμε, γι’ αυτό ήρθες στο παραπέντε να μας πεις τα υπόλοιπα της τηλεόρασης. Τα δικά μου δεν υπάρχει κάτι να πούμε γιατί αν υπήρχε θα το έλεγα".

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)