Beauty

30 Σεπτεμβρίου 2024 20:57

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έξοδος με τον Θέμη Σοφό & το χτένισμα passepartout για κάθε σεζόν (Photos)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έξοδος με τον Θέμη Σοφό & το χτένισμα passepartout για κάθε σεζόν (Photos)

-

Μια έξοδο με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το βράδυ της Κυριακής και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS ήταν επίσης εκεί!

Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της και καταξιωμένοι ποινικολόγο στο Ηρώδειο για τη συναυλία «Για την Ίμβρο». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επέλεξε ένα super chic look και το χτένισμα passepartout για κάθε σεζόν, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμα και τις μέρες που βαριέσαι να ετοιμαστείς.

Η ίδια φόρεσε ένα μακρυμάνικο φόρεμα με ιδιαίτερα βολάν, μίνι μήκος που αναδεικνύει τα πόδια της και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ψηλά παπούτσια στο χρώμα της πούδρας και μαύρη τσάντα. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε σκουλαρίκια με χρώμα και τράβηξε πολύ σωστά τα μαλλιά της πίσω σε ένα σινιόν, αφήνοντας να φανεί ακόμα περισσότερο το όμορφο πρόσωπό της. Το συγκεκριμένο χτένισμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και δε θα σου πάρει σίγουρα πάνω από 5 λεπτά!

Δες τις σχετικές φωτογραφίες:

Τσιμτσιλή

Τσιμτσιλή

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)