Κόσμος

Χθες 22:04 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 22:52

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είπε “ναι” σε νέο debate

Αποδέχθηκε την πρόταση για debate με τον Τραμπ στο CNN η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ. H απάντηση του Τραμπ.

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είπε “ναι” σε νέο debate
-

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις αποδέχθηκε πρόσκληση του CNN για να συμμετάσχει σε debate στις 23 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε το επιτελείο της.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα να συμφωνήσει για το debate αυτό. Είναι το ίδιο σχήμα και πλαίσιο με το debate του CNN στο οποίο συμμετείχε και δήλωσε ότι νίκησε τον Ιούνιο, όταν επαίνεσε τους συντονιστές, τους κανόνες και τα ποσοστά τηλεθέασης του CNN», δηλώνει σε ανακοίνωσή του η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις Τζεν Ο'Μάλει Ντίλον.

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την πρόσκληση για νέο debate με την δημοκρατική αντίπαλό του Κάμαλα Χάρις πριν από τις προεδρικές εκλογές.

«Είναι παρά πολύ αργά για να οργανωθεί νέο ντιμπέιτ, η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει», δήλωσε ο Τραμπ κατά την διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Βόρεια Καρολίνα..

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)

Δήμος Αθηναίων για ποντίκια στο Σύνταγμα: Δράσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)