Κόσμος

Χθες 22:59

Ο Μπάιντεν "συζητά" πιθανές ισραηλινές επιθέσεις στις πετρελαιοπηγές του Ιράν

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν, τάχθηκε κατά πληγμάτων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης, άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο πλήγματος στα πετρελαϊκά αποθέματα του Ιράν.

Ο Μπάιντεν "συζητά" πιθανές ισραηλινές επιθέσεις στις πετρελαιοπηγές του Ιράν
-

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε σήμερα ότι είναι σε εξέλιξη «συζητήσεις» για ενδεχόμενα ισραηλινά πλήγματα σε ιρανικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, μετά την επίθεση του Ιράν με βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον του ισραηλινού εδάφους, την Τρίτη.

Σε ό,τι αφορά τα αντίποινα του Ισραήλ για την πυραυλική επίθεση του Ιράν, ο Πρόεδρος Μπάιντεν, τάχθηκε χθες κατά πληγμάτων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης, άφησε σήμερα ανοικτό το ενδεχόμενο πλήγματος στα πετρελαϊκά αποθέματα του Ιράν.

Στην ερώτηση «Συμφωνείτε με πλήγματα του Ισραήλ στις πετρελαϊκές υποδομές του Ιράν;» ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε: «Αυτό το θέμα το συζητάμε. Πιστεύω ότι θα ήταν λίγο…» χωρίς να ολοκληρώσει τη φράση του.

Αμέσως μετά τη δήλωση του Μπάιντεν, η τιμή του πετρελαίου αυξήθηκε απότομα. Γύρω στις 17.50 (ώρα Ελλάδας) το αμερικανικό αργό WTI έφτασε τα 73,12 δολάρια το βαρέλι (+4,34%) ενώ το Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας κατέγραφε αύξηση 3,95%, φτάνοντας τα 76,81 δολάρια το βαρέλι.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Νεκρός σε τροχαίο - Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε ΚΤΕΛ (εικόνες)

Ιωνάς Καρούσης: “Νομίζω είναι ένα κακό όνειρο”, λέει η σύντροφός του (βίντεο)

Σκύρος: Πατέρας ομολόγησε ότι ασέλγησε στην ανήλικη κόρη του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)