Κόσμος

Σήμερα 13:32 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 14:36

Νέα Υόρκη - Ερντογάν: Εκδηλώσεις “λατρείας” κατά την υποδοχή του (βίντεο)

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από χθες ο Τούρκος Πρόεδρος για να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Η υποδοχή που του επεφύλαξαν Τούρκοι πολίτες προκαλεί εντύπωση

Νέα Υόρκη - Ερντογάν: Εκδηλώσεις “λατρείας” κατά την υποδοχή του (βίντεο)
-

Με το ιδιωτικό του αεροσκάφος Τζαν έφτασε στην Νέα Υόρκη χθες το βράδυ ο Τούρκος Πρόεδρος μαζί με τη σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν. Πρώτος του σταθμός το Τουρκικό Σπίτι, (Τουρκεβί) όπου τον περίμενε συγκεντρωμένο πλήθος Τούρκων πολιτών σε μια ‘εκδήλωση λατρείας’, όπως την αποκαλούν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ταγίπ Ερντογάν με τη σύζυγό του χαιρέτησαν τον κόσμο που κρατούσε τουρκικές σημαίες, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου.

Πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη ο Τούρκος Πρόεδρος είχε δηλώσει ότι δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί εάν θα πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Το ίδιο ισχύει και για τις διμερής συναντήσεις του με άλλους ηγέτες στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης. Πάντως τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται τις τελευταίες μέρες σε συνάντηση Ερντογάν – Μητσοτάκη, παρότι δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Έντονες ήταν οι εκδηλώσεις θαυμασμού κατά την υποδοχή του Τούρκου Προέδρου.

Ερντογάν “έγινε δεκτός με εκδηλώσεις λατρείας”, στο Τουρκεβί (Σπίτι της Τουρκίας) στη Νέα Υόρκη όπου έφτασε αργά το βράδυ χθες.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιερά Οδός: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής που παρέσυρε πεζό

Μέση Ανατολή - Χεζμπολάχ: Επίθεση με ρουκέτες σε ισραηλινή βάση (εικόνες)

Εορτολόγιο - 22 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)