Κόσμος

22 Αυγούστου 2024 08:45 Τελευταία ενημέρωση : 22 Αυγούστου 2024 19:43

Φρανκφούρτη: Δολοφονία μέσα σε σιδηροδρομικό σταθμό (βίντεο)

Έντρομοι επιβάτες, περαστικοί και φύλακες είδαν μέσα στο βράδυ το θύμα να καταρρέει μετά από εξ επαφής πυροβολισμό σε μία από τις πλατφόρμες του σταθμού των τρένων.

Φρανκφούρτη: Δολοφονία μέσα σε σιδηροδρομικό σταθμό (βίντεο)
-

Mια εν ψυχρώ δολοφονία κατέγραψε η κάμερα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Φρανκφούρτης, στη Γερμανία. Το σοκαριστικό βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου, δείχνει τη στιγμή κατά την οποία ένας άνδρας στέκεται στην αίθουσα του τερματικού σταθμού μπροστά από μια πλατφόρμα 9, φορώντας βερμούδα, με ένα σακίδιο στην πλάτη. Ένας άλλος άνδρας πλησιάζει ήρεμα από πίσω και ξαφνικά σηκώνει το χέρι του στο ύψος του κεφαλιού του άνδρα που βρίσκεται μπροστά του. Και τότε ο ανυποψίαστος άνδρας καταρρέει, ύστερα από πυροβολισμό.

Όπως μετέδωσε η γερμανική εφημερίδα Bild, την Τρίτη το βράδυ γύρω στις 21.00 (τοπική ώρα), ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί στην πλατφόρμα 9 του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της Φρανκφούρτης/Μάιν. Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της έρευνας, ένας άνδρας πυροβόλησε ξαφνικά έναν άλλον άνδρα στο κεφάλι. Η οποιαδήποτε βοήθεια ήρθε πολύ αργά για το θύμα, το οποίο είχε ήδη πεθάνει ακαριαία. Όπως φαίνεται στο βίντεο, καθώς το θύμα κείτεται στο έδαφος, ο δράστης σημαδεύει ξανά με το όπλο το κεφάλι του. Λέγεται ότι υπήρξαν συνολικά τρεις πυροβολισμοί.

Σχέση δράστη και θύματος

«Το θύμα είναι ένας 27χρονος Τούρκος πολίτης που δεν έχει καταγεγραμμένη διεύθυνση στη Γερμανία. Ο 54χρονος ύποπτος κατάγεται από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη και, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, δεν είναι γνωστός στην αστυνομία», δήλωσε η Εισαγγελία. Ο δράστης έχει επίσης τουρκική ιθαγένεια. Η σχέση μεταξύ του θύματος και του δράστη παραμένει ασαφής.

Ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία - Ιωάννινα: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η πόλη

Λάρισα: Νεαρή γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι

Γάζα: Το Ισραήλ ελέγχει πλέον τη Ράφα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)