ΗΠΑ - Καναδάς

13 Οκτωβρίου 2018 23:19

Προσευχήθηκε για τον Τραμπ ο πάστορας Μπράνσον (εικόνες)

Ο Αμερικανός Πρόεδρος υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο τον πάστορα, τον οποίο απελευθέρωσαν την Παρασκευή οι τουρκικές Αρχές.

Προσευχήθηκε για τον Τραμπ ο πάστορας Μπράνσον (εικόνες)
-

Τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον, τον οποίο απελευθέρωσαν χθες οι τουρκικές Αρχές, υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Θέλω να σε συγχαρώ διότι στάθηκες αιτία να κινητοποιηθεί αυτή η χώρα… Γνωρίζω τι πέρασες… Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση ούτε για την Τουρκία» είπε ο Τραμπ, αφού κάθισε δίπλα στον πάστορα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος ευχαρίστησε, για ακόμη μία φορά, τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διότι έκανε δυνατή την επιστροφή του Μπράνσον στην πατρίδα του.

Από την πλευρά του, ο Άντριου Μπράνσον ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ, την αμερικανική διοίκηση και το Κογκρέσο. Γονάτισε δίπλα στον Πρόεδρο στο Οβάλ Γραφείο και είπε μια προσευχή για εκείνον.

«Έχω μία ερώτηση», είπε ο Τραμπ μετά την προσευχή. «Ποιον ψήφισες;», ρώτησε τον πάστορα Μπράνσον, αστειευόμενος.

Ο Άντριου Μπράνσον επεσήμανε πόσο ευγνώμων είναι που ο Αμερικανός Πρόεδρος έδωσε “μάχη” για εκείνον, ενώ επανέλαβε ότι αγαπάει την Τουρκία.

Την ίδια ώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ υπογράμμισε ότι η απελευθέρωση του Μπράνσον αποτελεί ένα «τεράστιο βήμα» για τη βελτίωση των σχέσεων της Ουάσινγκτον με την Άγκυρα.

Ο Αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον έφθασε σήμερα στην Ουάσινγκτον, μία ημέρα μετά την απόφαση απελευθέρωσής του από την τουρκική δικαιοσύνη.

Αντριου Μπράνσον - πάστορας - ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαβεβαίωσε σήμερα, μετά την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, ότι η τουρκική δικαιοσύνη έλαβε την απόφασή της ανεξάρτητα, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τον ευχαρίστησε νωρίτερα επειδή συνέβαλε σε αυτήν την ευτυχή εξέλιξη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)