ΗΠΑ - Καναδάς

07 Νοεμβρίου 2017 21:23

Τραμπ: δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσες πολλές χώρες στον κόσμο!

«Πάρτι» στήθηκε στο διαδίκτυο μετά από την απίστευτη δήλωση Τραμπ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τον Ιάπωνα Πρωθυπουργού.

Τραμπ: δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσες πολλές χώρες στον κόσμο!
-

Η κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, έκρυβε ένα εξαιρετικά ευτράπελο απρόοπτο.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε, «οι σχέσεις μου με τον Άμπε δεν ήταν και οι καλύτερες καθώς δεν είχα πολιτικό αξίωμα…. Και να ‘μαι τώρα. Δεν είχα μεγάλη εμπειρία».

Κι όσο κάποιοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι εννοεί ο Πρόεδρος, η «κεραμίδα» έπεσε! Ο Τραμπ συνεχίζοντας είπε το εξής καταπληκτικό, «όταν κέρδισα τις εκλογές όλοι με έπαιρναν τηλέφωνο από όλο τον κόσμο. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσες πολλές χώρες».

Όπως ήταν επόμενο οι χρήστες στο διαδίκτυο ξεσάλωσαν μετά από αυτή τη δήλωση και οι αναρτήσεις που λοιδορούσαν τον Αμερικανό Πρόεδρο, δεν έχουν τέλος.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση της δημοφιλούς ποπ τραγουδίστριας Σερ, η οποία δεν δίστασε να γράψει «είναι πιο γ…… ηλίθιος από όσο πίστευα».

Σερ - tweet - Τραμπ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)