Αθλητικά

12 Οκτωβρίου 2024 11:05

Γουέμπλεΐ - Εθνική Ελλάδος: Φίλαθλος πέταξε σαΐτα κι έφτασε μέχρι... τον Μπακασέτα (βίντεο)

Στο κέντρο του γηπέδου και μια ανάσα από το πρόσωπο του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, στην διάρκεια του ματς με την Εθνική Αγγλίας, έφτασε η σαϊτα, που... κατέρριψε ο Μπακασέτας.

Γουέμπλεΐ - Εθνική Ελλάδος: Φίλαθλος πέταξε σαΐτα κι έφτασε μέχρι... τον Μπακασέτα (βίντεο)
-

Μια απίθανη σκηνή κατέγραψε οπαδός της Εθνικής Αγγλίας, στην διάρκεια του αγώνα με την Εθνική Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ

Ενώ βρισκόταν σε εξέλξη το πρώτο ημίχρονο, ένας φίλαθλος προφανώς βαριεστημένος και απογοητευμένος από την απόδοση των «λιονταριών», έφτιαξε μια χάρτινη σαΐτα και την έριξε από το πάνω διάζωμα του Γουέμπλεϊ, όπου ήταν το κάθισμα του, με... στόχο να φθάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Η σαΐτα διέγραψε μια μακρά διαδρομή, που προφανώς ούτε ο δημιουργός της δεν περίμενε, καθώς αφού πέρασε τον χώρο της εξέδρας και συνέχισε να αιωρείται μέχρι σχεδόν το κέντρο του γηπέδου.

Την στιγμή εκείνη, η Εθνική Ελλάδος είχε ξεκινήσει μια αντεπίθεση από την δεξιά πλευρά, με τον Τάσο Μπακασέτα.

Στο βίντεο που κατέγραψε ο φίλαθλος της βρετανικής ομάδας, όταν ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πέρασε την μπάλα σε άλλο γαλάζιο παίκτη, η σαΐτα έφθασε στο πρόσωπο του και τότε ο Τάσος Μπακασέτας την... κατέρριψε, με μια απότομη κίνηση του χεριού του.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media:

@londoncityroller Paper planes at Wembley !!! Amazing video England v Greece as someone nails a Greek player with a paper plane from the top tier of wembley 3000 to 1 shot. #england #greece #nationsleague #paperplane ? original sound - LondonCityRoller

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλίας Βενέζης: Το σπίτι στο Αϊβαλί άρχισε να επισκευάζεται (εικόνες)

Καλαμάτα: Περαστικός άρπαξε τη λεία ληστή και οδήγησε στη σύλληψή του

Τροχαίο - Θάνατος πυροσβέστη: Θρήνος και ΕΔΕ για το δυστύχημα στον Ασπρόπυργο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)