Αθλητικά

Σήμερα 16:07

Γαλατασαράι: Ταπείνωσε την Φενέρμπαχτσε και περιμένει “φουριόζα” τον ΠΑΟΚ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του UEFA Europa League, "τελείωσε" την Φενέρ του Μουρίνιο και πάτησε κορυφή, έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Γαλατασαράι: Ταπείνωσε την Φενέρμπαχτσε και περιμένει “φουριόζα” τον ΠΑΟΚ
-

Ευρισκόμενη στην κορυφή της βαθμολογίας του τουρκικόύ πρωταθλήματος, επικρατώντας θριαμβευτικά της Φενέρμπαχτσε με 3-1 για την 6η αγωνιστική, η Γαλατασαράι ξεκινά να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του UEFA Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με αυτογκόλ του Λιβάκοβιτς στο 20’ η ομάδα του Μπουρούκ άνοιξε το σκορ στο «Σαράτσογλου».

Ο Μέρτενς έκανε το 0-2 και έστειλε στα αποδυτήρια τους φιλοξενούμενους με προβάδισμα 2 τερμάτων.

Γαλατασαραι - Φενερμπαχτσε

Ο Σάρα στο 60’ έδωσε την χαριστική βολή.

Η Φενέρ με πέναλτι του Τζέκο στο 63’ μείωσε, και τελείωσε το παιχνίδι με 24 τελικές προσπάθειες, χωρίς ωστόσο να φτάσει κοντά στην ισοφάριση.

Η αποτελεσματικότητα της, σε συνδυασμό με την ατομική ποιότητα των παικτών της, τοποθετούν την Γαλατά με 18 βαθμούς, μόνη πρώτη στην κορυφή.

Οι 6 νίκες, οι 0 ήττες και 0 ισοπαλίες και τα συνολικά 20 γκολ, είναι κάποια από τα εντυπωσιακά στατιστικά της στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα.

Γαλατασαραι - Φενερμπαχτσε

Με την ψυχολογία στα ύψη, η «τζιμ-μπομ» υποδέχεται την Τετάρτη (25/09) τον Δικέφαλο στην Κωνσταντινούπολη ως το φαβορί της αναμέτρησης.

Τόσο αυτή, όσο και τις υπόλοιπες «μάχες» των ελληνικών ομάδων στο UEFA Europa και Conference League, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από τα μέσα του Ομίλου ANTENNA.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

Δήμος Αθηναίων: Γιατί γέμισε ποντίκια η Πλατεία Συντάγματος (βίντεο)

Νοτοπούλου: Δειλός ο Κασσελάκης - Είχε σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)