Γενικά

24 Μαρτίου 2019 15:20

Πρώτος στο διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Αιγύπτου ο Τζωρτζάκης

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης νίκησε στον αγώνα των 8χλμ και η Εθνική μας ομάδα έκανε την καλύτερη αρχή στη διοργάνωση.

Πρώτος στο διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Αιγύπτου ο Τζωρτζάκης
-

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ήταν ο νικητής του αγώνα των 8χλμ. στην πρεμιέρα του διεθνή ποδηλατικού γύρου της Αιγύπτου. Έτσι, το ξεκίνημα της Εθνικής ομάδας δρόμου ήταν εξαιρετικό, αφού πέρα από τον Τζωρτζάκη, ο Μιχάλης Κορτσιδάκης τερμάτισε στην 5η θέση. Από εκεί και πέρα, ο Στέλιος Φαραντάκης ήταν 12ος, ο Γιώργος Μπούγλας 15ος, ενώ ο Γιάννης Κυριακίδης είχε μια πτώση και τερμάτισε 42ος.

Ο διεθνής ποδηλατικός γύρος Αιγύπτου αποτελείται από 5 ετάπ και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (26/3), με την Εθνική ομάδα να διεκδικεί βαθμούς στην προσπάθειά της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ποδηλασία - Πολυχρόνης Τζωρτζάκης - Αίγυπτος

«Έχει πολύ ζέστη και υγρασία που σίγουρα δυσκολεύει την προσπάθεια των αθλητών μας, οι οποίοι όμως έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στόχος είναι η συγκέντρωση βαθμών στην βαθμολογία της UCI, για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ανέφεραν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μιχάλης Φαραντάκης και Στέφανος Λυραντωνάκης.

Ποδηλασία - Πολυχρόνης Τζωρτζάκης - Αίγυπτος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)