Αλλα αθλήματα

08 Ιουνίου 2018 22:35

Στον τελικό του Champions League η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιβλήθηκαν της ισπανικής Μπαρσελονέτα στον ημιτελικό και φιλοδοξούν να επαναλάβουν τον άθλο του 2002.

Στον τελικό του Champions League η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού
-

Ένα βήμα μακριά από την κορυφή της Ευρώπης βρίσκεται η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Νικώντας 6-4 την Μπαρτσελονέτα, στον ημιτελικό του Final-8 που διεξάγεται στη Γένοβα, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξασφάλισαν θέση στον τελικό του Champions League (Σάββατο, 21:30) και ονειρεύονται επανάληψη του θριάμβου της Βουδαπέστης, το 2002.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν ήταν ούτε σήμερα καλοί στην επίθεση, αλλά η εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία, ιδιαίτερα στον παίκτη λιγότερο (3/11 είχε η ισπανική ομάδα), η εμπειρία και η αποφασιστικότητά τους στην τελευταία περίοδο τους χάρισαν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός είχε 3/8 με παίκτη παραπάνω, 0/1 πέναλτι, ένα γκολ από θέση φουνταριστού και δύο στην κόντρα. Η Μπαρτσελονέτα είχε 3/11 με παίκτη παραπάνω και ένα γκολ από την περιφέρεια.

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΠΟΛΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 4-4, 6-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος.

Μπαρτσελονέτα (Τσους Μαρτίν): Λόπεθ, Φαμέρα, Γρανάδος 1, Μουνάριθ, Βρλιτς 1, Λαρούμπε, Πάουλ, Φερνάντεζ, Ταχούλ, Περόνε 1, Μάγιαρακ 1, Μπούστος, Λινάρες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)