Αλλα αθλήματα

05 Αυγούστου 2017 16:03

Τον πρώτο τίτλο της καριέρας του διεκδικεί ο Κοκκινάκης

Ο ελληνοαυστραλός τενίστας με καταγωγή από την Καλαμάτα επανήλθε δριμύτερος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που του στοίχισε όλη τη σεζόν 2016.

Τον πρώτο τίτλο της καριέρας του διεκδικεί ο Κοκκινάκης
-

Μετά από μια σπουδαία εμφάνιση, ο Θανάσης Κοκκινάκης, επικράτησε του Τόμος Μπέρντιχ με 2-1 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά τένις Λος Κάμπος που διεξάγεται στο Μεξικό, όπου θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός με καταγωγή από την Καλαμάτα, κατάφερε να κερδίσει το Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από μια συναρπαστική μονομαχία 2 ωρών και 20 λεπτών, και προκρίθηκε στον τελικό του Μεξικάνικου τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον πρόσφατο ημιφιναλίστ στο Wimbledon, Σαμ Κουέρι ο οποίος στο δεύτερο ημιτελικό κέρδισε δύσκολα 3-6, 6-4, 6-4 τον Νταμίρ Τζουμχούρ.

Ο Κοκκινάκης, είχε χάσει ολόκληρη τη σεζόν 2016 λόγω του χειρουργείου στον ώμο ενώ και το 2017 αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Μετά την πρόκριση στον τελικό του Λος Κάμπος, ο Κοκκινάκης θα βρεθεί στο Νο225, ενώ σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο, θα σκαρφαλώσει στο Νο165 της παγκόσμιας κατάταξης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)